Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Kategori: Walk In garderobe

Orden i nipseriet

11.05.2012 @ 15:15 i Walk In garderobe 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

 

Les siste innlegg HER

Oppdrag Walk In closet bildedryss

26.04.2012 @ 19:05 i Walk In garderobe 5 kommentarer

Hei dere. Ahh, nå kjenner jeg virkelig at kroppen har blitt presset de siste dagene, men nå begynner garderoben virkelig å ta form. I morres så det sånn ut: (noen av bildene er tatt med mobil, derfor dårlig kvalitet)

Mens nå ser det sånn ut : ♥Blir ikke så mye tekst nå, jeg ER så S.L.I.T.E.N hehe. Det jeg kan skrive, er at jeg er fornøyd selv om det langt ifra ferdig.

 
♥ Under vinduet kommer det en til kommode, slik at det blir en litt lengre sittebenk.
♥ På selve vinduet, kommer verdens fineste folie, som jeg gleder meg kjempe mye til. Motivet får dere ikke se før det er kommet på, det er et eget foto, som jeg har tatt.
♥ Skapene mangler noen par hyller, de er desverre tom på gamle IKEA, så jeg får pent vente til nye IKEA åpner 2. mai.
♥ Alle klærene og skoene er ikke komt på plass
♥ Et helfigur speil og noen bilder på ene skapryggen skal på plass
♥ Lister må på
♥ Acsessorie skapet venter på mange nye bokser/skrin, ringhånd og smykkestativ i posten, resten av skoene må også på plass

Fremdeles mye igjen, men det er de kjekke tingene som jeg elsker å styre med :D

HURRA for nesten ferdig Walk In garderobe!

Fremgang og planer

25.04.2012 @ 10:29 i Walk In garderobe 6 kommentarer

Jada, det er er bare å holde god kok, for gulvet ble lagt.Og jammen meg kom ikke bare en skapstamme opp, men fem, det er alle sammen det :D Minus kommodene, som skal under vinduet.
Det er ikke bare bare å få til skikkelige bilder på et lite rom, enda mindre ble det da vi fikk opp de ganske så dype skapene. Kanskje jeg må filme til dere når prosjektet er ferdig? :)
Imens kan jeg forklare så godt jeg kan med tekst.Bildene over her, er samme skapene som under, dette er den lengste veggen i rommet og består av PAX skapstammer fra IKEA. Det er to stk 100 skap (bredde) og to stk 50 skap, hvor vi i hjørnet har latt være å montere veggen for å lage en hjørneløsning. Måtte også sage litt, men det gikk fint. Vedsidenav der igjen er et vanlig montert 50 skap, altså fire skap til sammen der.Innredningen skal vi begynne på senere i dag.På motsatt side av disse skapene var det en skyvedørsgarderobe fra før av, disse har vi valgt å beholde, pga fine dører, men også fordi den har speil. De står i kjelleren og tørker seg etter vi malte dem hvite.
Dette blir mannen sitt skap, mens jeg tydeligvis disponerer resten. Jeg trooooor jeg skal få nok plass, haha!Som sagt, veldig vanskelig å få til oversiktlige bilder, men her er det et 100 skap, dette skapet er på andre siden av det siste skapet til venstre på de øverste bildene. Dette skapet er det som møter deg med en gang man åpner døren inn til rommet. Her skal jeg ha finskoene mine øverst, og deretter hylleplater fyllt med smykke-tre, parfymer, dekorativ sminke, noen liter med hårspray (høhø) hårbøyler, hårstrikk etc. Nederst kommer det en stang, hvor sjalene og de lengste smykkene skal henge. En ekte assesoar avdeling altså!
Til venstre for dette skapet ser dere ende-veggen til hjørnedelen, her tenker jeg å pynte med et fengende flott stående bryllupsbilde, siden bryllupets tema var rødt.På det øverste bilde kan du skimte vinduet, vinduet har utstikt rett ved innkjørselen til huset vårt. Jeg er ikke særlig keen på gardiner eller persienner på en walk in, derfor har jeg bestilt en vindusfolie, eget foto knipset av meg, hva ellers?
UNDER vinduet, kommer det en lang benk, som man kan sitte på, mens under er det skuffer. I vindusfolien er fargen rød et stikkord, dette blir tatt igjen med bilde og folie som skrevet over, men også røde puter til sittebenken og et firkantet rødt flossteppe på gulvet vil være med på å skape en helhet

Jeg håper dere er like spente som meg, det skal bli en sann fornøyelse å flytte over det sprengte soveromskapet mitt (som er stort, men ikke stort nok) til et mer romsligere skap med masse god plass. I tillegg gleder jeg meg også å få flyttet alle smykkene og parfymene mine inn der, for baderomsmøblene begynner også å bli ganske trangt.

I mellomtiden nyter jeg at det nå går an å åpne stuedøren, men stakkars den som vil ha seg en tur på loftet.

 

hits