Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Kategori: Sminke

I sminkepungen

06.aug.2011 @ 22:33 i Sminke 0 kommentarer

Fikk som sagt en utfordring av min kjære forlover, skulle egentlig lage en video men siden jeg faktisk nå har mulighet til og velge noe vekk, som jeg ikke fikk lov til UTDRITNINGSlaget mitt så bruker jeg nå min vriåtter og lager en kreasjon med bilder isteden. Her har dere innlegget jeg skrev

Hverdagsansiktet mitt består som oftest av dette:


Jeg bytter mellom No7 og Ole Henriksen sin renseserie. Huden min blir iløpet av lengre periode (1 år) "imun" mot åbruke samme serie. Så jeg bytter annethvert år.


Smashbox sin photofinish primer er faktisk kirugi på flaske, no kidding


Max factors foundation Lasting Perfomance og det kompakte pudderet Creme Puff har vært mine faste følgere 7 år nå. Pudderet passer for dem som ønsker et matt grunnlag og har problemer med blankhet i huden og spesielt i t-sonen. Gud forby at disse produktene skal slutte og produseres! Ikke er det dyre produkter heller. Heia MaXfactor!For meg er gode koster helt avgjørende og veldig viktig. Alle kostene er av geitehår, de fleste fra MAC noen fra smashbox.Mitt øyeskyggesortemang i kvardagen inneholder mye jordfarger favoritten er brun men øyeskygge nummer 2 fra venstre er den jeg bruker mest, enten alene eller sammen med en bruntone.


Speil i underetasjen som aldri blir brukt, det blir forsovet ikke "kosten heller"Uansett hvor mye jeg løper, svetter eller holder pusten får ikke kinnene mine noe som helst forandring på farge. Denne rougen forguder jeg. Merket heter VOV og føres desverre ikke i Norge, hvilket er synd for makeupen deres er av fantastisk kvalitet. Alt jeg har fra VOV er kjøpt i Thailand og det er spesielt populært i Asia. Denne rougen går under en egen serie, hvor makeupen inneholder UV beskyttene mineraler. Jeg har også mange øyeskygger, lipglosser og pudderdåser fra VOV.2 mascara'er må til. Begynner med Maybeline sin og avslutter med Barry M sin vannfaste mascara som gir lengre og fyldigere vipper. Anbefaler også Berry M sin mascara som brudesminke da jeg brukte den i mitt eget bryllup. Mye tårer og ikke en eneste svart elv nedover kinnet.Et lekkert speil er alltid greit og ha med seg, med sitt utseende smykker den sminkepungen din. Veldig praktisk med åpne/lukke kapasitet, da blir det ikke skittent, det er også to forskjellige speil, et vanlig og et som forstørrer speilbildet slik at du slipper og ta hele speilet opp i pupillen din når du skal legge øyemakeup.

Til fint og fest liker jeg og bruke disse setteneDet første settet har 2 etg

Den nederste etasjen inneholder speil, øyeskyggene tror jeg ikke er brukt da jeg glemmer at settet har 2 etasjer


Så her har du en liten sniktitt i min kvardags-sminkepung.Ansiktspynten i egenperson.

hits