Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: desember 2011

Nyttårsaften og 2011 mimring

31.des.2011 @ 14:59 i Foto 0 kommentarer

Ahh, den dagen alle har så høye forventninger til, den dagen du stresser til siste sekund før klokken slår 00:00. nyttårsaften. Må nesten mimre med litt 2011 bilder.

Hverdagshygge i nærområdet

Bryllupsreise til Thailand

Elskelige jenter

Foto-sessions

Fotografering til vårt aller første julekort
Har fått en del lesere etter jeg begynt å oppdatere oftere om interiør etc. RIKTIG godt nyttår til dere og alle andre kjente og kjære der ute.

Stueklokke med løse tall

30.des.2011 @ 16:29 i Ting og Sånt 4 kommentarer

Imens oppussing-planlegging for soverom og walk-in er i full gang, begynner stuen å ta form. Noen av dere la merke til klokken over sofaen. Litt maskulin for min smak, men så er det ikke bare hun feminine som bor her heller.Klokken har løse tall, så du bestemmer selv hvor stor du vil ha den. Tallene har en teip på baksiden, som sitter veldig godt. Så tenk deg godt om og vær sikker i din sak om hvor du vil ha den.Klokken finnes i svart og i krom, som vist på bilde.

Laksesalat

28.des.2011 @ 11:59 i Mat og drikke 0 kommentarer

 

Etter all julematen føler jeg det er på høy tid med noe friskt og fisk i systemet. Ingrid-frysen inneholder mye fisk, og i skrivende stund ligger det en hel 4 kilos ørret og koser seg. Mannen er på jobb, konen har fri og det vil si jeg kan lage hva jeg vil til frokost. I dag ville jeg ha laksesalat.

De som har fulgt bloggen en stund vet jeg ikke er noe fan av tradisjonell norsk frokost og brød. Dette fører til at spiskammeret mitt alltid inneholder alternativer.  Det handler om å bruke det en har tilgjengelig der og da, og gjøre det til et utsøkt måltid og en god start på dagen. Dette brukte jeg i dag, og dette er standard-varer man alltid finner i mitt varesortiment.Det skal ikke mer til for å få salaten litt mer spennende. Frøene gir deg tyggemotstand, tomaten en rundere smak. Resten av hemmeligheten ligger i krydring og dressingen.

Dette trenger du:
- 1 rapid-salat (bruk det du har)
- 3 tomater
- saft av sitron eller lime (helst ferskpresset)
- ½ agurk
- 1 stor løk
- 1 neve med gresskarkjerner og sesamfrø (igjen, bruk det du har)
- 5 fedd hvitløk (jeg er hvitløksdronning, bruker du hvitløkpresse blir det en mer intens smak)- Litt kesam og youghurt naturell (alt ettersom hvor mye dressing du ønsker å lage)
- Krydder.  Jeg har brukt paprika, sitronpepper, svart pepper, cumin og karri.Dette gjør du:
Salat

- Krydre laksen slik du vil og stek den. Jeg foretrekker folie, men som dere ser, var jeg tom. Haha.-Avkjøl.
- Kutt opp salat, tomat, agurk og løk.- Bland laks, gresskarkjerner og grønnsaker i en salatbolleDressing
- Skrell av skallet på agurken dersom du ikke liker det, og riv den opp på den groveste siden av rivjernet.- Ha oppi hvitløk


- Kesam er fastere enn youghurt, de er også forskjellig på smak, jeg bruker mest kesam og bruker youghurt naturell for å få den mer flytende. Bruk kesam som base, og spe på med youghurt når du synes du har fått en passe flytende dressing.
- Ha oppi kesam/youghurt blandingen i agurk, hvitløk og sitronsaft.
- Krydre (husk å smake underveis)
- Bland sammenGod frokost eller lunsj :)

Vil dere egentlig  vite hvordan været er i Bergen idag? :(

Foto

27.des.2011 @ 11:52 i Foto 2 kommentarer

Tenkte å gi dere et lite avbrekk fra all interiørmaset og vise noe annet jeg bruker store deler av fritiden min på. Er det rart man forguder faste arbeids og treningstider?

Lar bildene tale for seg i denne omgang, er det noen som lurer på hvilke linser jeg har brukt er det bare å spørre. Redigering gjøres i photoshop og pixbuilder.

Foto Ingrid V Skage :)

Når katten er vekke.....

26.des.2011 @ 17:27 i Hverdagsliv 2 kommentarer

.... Danser musene på bordet. Ikke heeeelt denne gangen da, men nå skal jeg nyte min favorittfilm og et nydelig glass med rose - vin. Uten å føle at jeg er til bry for noenVille bare titte innom for å si fortsatt god romjuls-tid og ta vare på dere selv, kos dere med det selv og feel fine!I know i do!

Oppskrift frørundstykker

26.des.2011 @ 11:23 i Mat og drikke 0 kommentarer

Det er ikke mye brød jeg liker, spiser jeg brød er det veldig små mengder. Jeg driver ikke med noe lavkarbo men det ligger vel i blodet da jeg er halvt fra Thailand og er oppvokst med ris og fisk istedenfor brød, poteter og kjøtt. Kall meg gjerne merkelig, men jeg har mye mer sansen for rundstykker enn brød, selv om det ofte kan være akkurat samme deigen.

I disse juletider er det en del halvfin og fin deig som brukes mens jeg til hverdags bruker mye grov rug og spelt.
Disse rundstykkene er utrolig saftige og gode. Du kan lage dem som brytebrød ved at du setter dem tett sammen når de skal heve, eller la dem heve hver for seg.

Liker du ikke frø, lar du være, frøene gjør de ihvertfall utrolig dekorative å sette på bordet.

Deigen
- 7 1/2 dl skummet kulturmelk
- 50 g gjær
- 2 - 3 gulrøtter
- ca. 2,4 liter hvetemel
- 75 gr smør, romtemperert eller smeltet (jeg bruker alltid skikkelig smør når jeg baker)
- 3 ss honning
- 3 dl cottage cheese eller kesam (jeg brukte en blanding da jeg ville bli kvitt de halvfulle begrene)
- 1 ts saltTil strøing
Er du som meg, og alltid har frø i skapet, bruker du det du har, jeg har brukt
5korns - blanding, gresskarkjerner, sesamfrø og linfrø. Men anbefaler også blå valmuefrø og solsikke frød.Dette gjør du
-Varm melken til 37 grader (fingervarmt/lunkent) og løs opp gjæren i melken.-Gulrøttene (som også kan sløyfes) raspes på den fineste siden av rivjernet.
-Bland alle ingridiensene og elt i 5 minutter.

Dette er en passe stor deig, jeg pleier å doble den da jeg fryser ned en del. Anbefaler ikke å elte en dobbel oppskrift for hånd!Etter 5 min elting hever du deigen på et lunt sted under et klede til dobbel størrelse. Det tar 30 - 40 minutter.- Hvelv så deigen på et melet bakebord og del den i 32 emner (alt etter hvor stor du vil ha dem, husk at de skal etterheves).- Pensle bollene med vann og rull dem i en av frøtypene.
- Etterhev rundstykkene i ca. 20 minutter.
- Stek dem midt i ovnen på 225 grader i 12 - 15 min.

Hvis du lager brytebrød, steker du det på en lavere rille i ovnen i 18 - 20 minutter.

Lykke til og velbekomme
Litt jul og OL i somling

25.des.2011 @ 21:48 i Stue 0 kommentarer

 

Visste dere at jeg er med i OL i somling? I hvert fall hva blogging angår, det har gått i ett og jeg er utrolig sliten, men I DAG var dagen for avlastning og spising, og godt er det.

I går, på selveste julaften, sto (les: løp) jeg på kjøkkenet fra før klokken var passert 09:00. Familie-gjestene fikk nystekte berlinerkranser, (takk for hjelpen Håvard og Stein Inge) nykjølte risboller og fersk delfiakake. Joda, pinnekjøtt med tilbehør, multekrem (fysj) og riskrem også. Alt laget fra scratch offcource.Dette er riskrem, var litt ego og lagde den med tanke på meg selv da jeg ikke klarer multekrem. (resten av både min og min mann sin slekt skjønner ikke hvorfor) krem generelt er jeg ikke noe stor fan av. Denne inneholder ca 1 dl krem, sukrin, cottage cheese og mandler. Mmmm.

Jeg har i tillegg vært veldig blind i år, noe som kan skyldes min førjulsgave, miss kenwood. De 7 sortene ble nemlig til 10.

Alt i alt, far kom seg hjem til jul, og da ble kålrotstappen reddet. Min far lager mye bedre kålrotstappe enn din far.
Jeg elsker å ha gjester, i år har det vert ekstra spennende siden stuen for en snau liten uke siden så sånn utSpenning ble til handling og jammen meg ble det ikke så aller verst, selv om taklampene jeg har bestilt enda ikke er kommet, det gjorde vel egentlig ingenting da jeg likevel hadde holdt lampene slukket og latt de levende lysene tale for seg.Imens dette bilde ble tatt var Stein Inge i full gang med å skru sammen to stoler til.
Ser dere gardinene er komt opp? I de små vinduene kommer det hvite lift-gardiner i lin, som er det samme stoffet som de andre.  Disse ankommer min stue om en ? tre ukers tid da disse blir sydd etter mål til vinduene.

Nok smalltalk. Jeg lovte dere jule- innlegg. Her er et bildedryss, høy plastfaktor i bondeheimen i år, jeg er så allergisk.

Hadde en upåklagelig aften igår, og selv om det har vert en del vondt og sykdom på både min og min kjære sin side tett opp til julen har alt endt godt.

Vi har fått oss en del tankevekkere og blitt omfavnet med kjærlighet rundt oss hele tiden. Er så takknemlig og lykkelig at selv den søteste risbollen kan ikke måle seg enang!
Fortsatt god romjuls tid kjære trofaste lesere <3

 

 

Mobilblogg

23.des.2011 @ 14:27 i Blogg 4 kommentarer

Iiiik. Jeg har ikke glemt dere. Er i farten. Ikveld engang kan jeg sitte med beina på bordet og gløgg i handa ! Da kommer jule innleggene :)

Fykende på vei til Lagunen. Panikk handling <3

Kos dere med the last touch. :-)

Orden og system i sakene

13.des.2011 @ 11:32 i Tips og Triks 6 kommentarer

De fleste som kjenner meg, vet at jeg liker å ha orden i mine sakene. Stuen er vel vedsidenav kjøkkenet, stedet hvor en har mest saker og ting.
Noen spurte hva eskene på hyllen inneholdt, da de forbinder disse eskene for papiroppbevaring.Ånei du, stue er stue. Og hva inneholder en stue med tv? Nemlig underholdning. Vi snakker relativt høy underholdningsfaktor her i heimen. Vi snakker "ikke-trekke-seg-frisk-luft-på-3-dager" underholdning.
Vedsidenav både nintendo wii og ps3 er vi eier av veldig mange filmer. De aller fleste har vi lagt inn på en ekstern harddisc, for så å pakke orginalene ned i andre esker som vi har stående på kontoret (men i disse oppussingstider ligger de riktig nok i en flyttekasse).Jeg kunne ikke se for meg vår vegghyllekreasjon fyllt opp av orginale dvd filmer i all slags rare farger, og laget derfor et system.
Alt du trenger er slike esker, som er kjøpt på IKEA. (DVD/kasett-eskene egner seg best til dette, men de har i forskjellige størrelser)Men, om du vil se en film, er det gjerne ikke det enkleste for å lete igjennom 13 esker for å finne den ene filmen du gjerne vil se, ettersom du ikke har funnet filmen når du er kommet til eske 5, er du på nippen til å gi opp og hele lysten på å se filmen er svinnet hen.


Derfor lagde jeg et system:Nummererte hver enkelt film med etiketterMerket esken med nummer på første og siste filmen.Og med både filmnummer, filmtittel og eskenummer, skrev jeg dette inn i Excel. Dette holder for meg foreløbig, men om jeg plutselig en dag skulle få veldig lite å gjøre på, kan man også legge inn f.eks bilde på cover, sjanger, år etc.

Men nå; om man vil se en film, er det bare til å gå innpå PC'en (eller listen som jeg har printet ut), finne filmen du vil se, og åpne esken filmen befinner seg i.
Genialt og veldig enkelt.Ja, det faktisk dette trollet som befinner seg bak interiør og vakre ting :D
I Bergen er det STORM idag, godt jeg kom hjem nettopp og ikke skal ut igjen.

Salongbord med lys-sokkel

12.des.2011 @ 19:26 i Tips og Triks 2 kommentarer

 

Det er veldig mange som har sendt forespørsel på salongbordet vi har laget.  Jeg hentet inspirasjon fra dette bilde.Jeg vet ikke hvem som har laget dette bordet og jeg vet heller ikke hvilken fremgangsmåte den som har laget det, har brukt. Men her kommer jeg med vår fremgangsmåte.Dette bordet er enkelt og billig å lage..  Da det var min kjære mann som gjorde omtrent hele prosjektet, ble det ikke tatt så mye bilder underveis, derfor skal jeg prøve så godt jeg kan og forklare med tekst.  Er det noe mer du lurer på angående bordet, setter jeg stor pris på spørsmålene i kommentarfeltet, da det kan være greit for andre som lurer på det samme.

Du trenger  :

-          Lys-strimler (LED lys fordi de varer en evighet, vi valgte en med dimmer, mulighet for skiftende lys og gradert lys)

-          MDF plater (hvor mye du trenger avhenger av målene du vil ha på ditt bord, byggevarehandelen kutter opp for deg)

-          4 stålpinner

-          Fugemasse og sparkel

-          Pussepapir

-          Maling

-          8 glassbyggestein (antall ettersom hvor stort og høyt du vil bordet skal være)

-          Spesial-lim (hør med en fliseforretning)

-          BorremaskinGod planlegging gjør et godt grunnlag og sparer deg for dyrbar tid og krefter.
  Det finnes hundretalls forskjellige glassbyggesteiner i alle regnbuens farger og klarhet.  Vi valgte til slutt ut to alternative steiner som vi tok med hjem for å se hvordan det ble i lyset. Vi valgte deretter ut en, byttet den andre og kjøpte 7 nye av sorten vi valgte.Mesteparten av tiden til dette arbeidet går med til sokkelen/kuben med lysene.
Etter at du har fått kuttet opp MDF platene, beholder du restene, disse får du bruk for til småting inni sokkelen.

Første steg er å få opp steinen.  I dette tilfelle 2 * 4 sider.
Lim disse fast med spesial-lim oppå en MDF plate.
Kapp til strimler av MDF restene og sett opp i hvert hjørne, skru også på en lekt i hvert av hjørnene for og få en tett konstruksjon av sokkelen.

Det er 4 lys-strimler, et i hvert hjørne.  Koble disse om slik at alle går på samme bryter.  Strømforsyningen fjernet vi, og koblet ledningen til en batteri-lader.
Til batteriladeren koblet vi til en gammel PC-kontakt slik at man kan lade batteriet til lysene, slik at man slipper ledningen. Denne er festet oppunder bordplaten på venstre side, nærmest stikkontakten.NB: Få en elektriker til og hjelpe deg med dette om du ikke vet hva du holder på med.

Nå er du ferdig med det vanskeligste.

 

Når all lim er tørket og herdet er det tid for å sparkle og fuge igjen utette åpninger i krinker og kroker inni sokkelen.
Imens dette tørker kan du begynne på bordplaten.
Av en MDF plate lager du først et fundament/lokk, etter dine ønskede mål på bordplaten.
Lag 4 halv-hull (et på hver side i et kvadrat på midten) Selve bordplaten skal stå på toppen av denne.Bordplaten lager du av 2 MDF plater oppå hverandre, skru dem sammen med litt lim imellom. Deretter borrer du 4 halv-hull i et kvadrat i nøyaktig samme mål som på fundamentplaten.Nå er det bare å pusse, pusse og pusse for og få en fin overflate, deretter maler du med en heftgrunn for så og male i den fargen og glansen du ønsker.

Helt til slutt limer du inn 4 stålpinner (et i hvert hull), som er på undersiden av selve bordplaten slik at bordplaten står støtt selv med tunge ting oppå bordet.Om du har tenkt og lage din egen versjon av dette bordet, og fant inspirasjonen din her, blir jeg veldig glad om du sender et bilde enten på mail eller legger det ut på din egen blogg med link til undertegnede.

Lykke til!

Stue, detaljer og glass

12.des.2011 @ 13:37 i Ting og Sånt 0 kommentarer

Som jeg nevnte igår er vi så godt som ferdig med stuen, and i love it!
Stikkordene for denne stuen er glass, lyse og kalde farger med kontraster, levende lys og glass. Jeg elsker glass. I min egen lille verden, bor jeg i et glasshus med masse glassfigurer og hvite lys.Jeg er også detalj-fanatisk, legg til entusiast og du har meg!
Når det er sagt, har jeg veldig sansen for pyntegjenstander. Men ikke sånn tilfeldig nips, som mange har fordi de ikke kan få nok, men gjenstander som bærer på et minne, en historie eller at det er en gave fra en som betyr noe for en.

De høye stett-glassene er fra bryllupet vårt, vi brukte dem som borddekorasjoner. (jeg har altfor mange, så om noen er inntresert i å kjøpe noen, er det bare og gi en lyd)

Fotoalbumet og rammen i sølv kjøpte vi i Thailand på bryllupsreisen vår

Krukkene med godteri er også fra bryllupet.

Krystall-settet med glass er fra Stein Inges tid i militæret på grensen Norge/Russland. Kjøpt i Russland.

Glasset vedsiden av sølvrammen var bryllupsgave, det er telys-lyktene på salongbordet også.

Glass-svanen i vinduet er en gave fra svigers.

Globusen er for og minnes rekkehuset vi bodde i før vi overtok gårdshuset.

Lysestakene i glass på spisebordet nedenfor var en gave fra Bestefar i Italia.

Alt har sin sjarm, og det er så kjekt når venner og familie kommer på besøk og legger merke til disse detaljene. Naturlig nok er det første de spør om, hvor du har kjøpt den. Istedenfor og svare riviera maison, Åhlens, kremmerhuset etc. Har jeg en historie og fortelle. Det gir meg lykke, gode minner og et meningsfylt hjem.

Ellers ser resten av stuen slik ut:You like?

Jeg har fått enorm respons på salongbordet vårt, både her og på facebook. Det er kjempe lett og ikke minst billig å lage. Oppskrift er selvfølgelig på vei..

God og solfylt mandag til alle, selv om været i Bergen er veldig skiftende idag!

 

Lettelse og fryd for øye, kropp og sjel (mobilblogg)

11.des.2011 @ 16:48 i Stue 2 kommentarer

Hjelpe meg, det føles ufattelig godt å være NESTEN ferdig. Holdt på til langt på natt igår og pittelitt idag.

Blogger på mobilen nå, jeg er på vei ut døren for og handle inn noen lys for en siste touch til stuen. Men så tok jeg noen bilder med mobilen nettopp og fant ut at jeg klarer ikke vente med og vise dere!

Underveis

Nærmer seg

Som dere ser så gjenstår det gardiner i alle vinduene, de henger på tørk etter en vask, den tomme hyllen på toppen her har jeg en plan på. Men jeg må vel ha noe og kose meg med, som ikke haster sånn ?

Skikkelige bilder kommer imorgen. I LOVE this dayriktig GOD søndag!

Lørdag

10.des.2011 @ 10:23 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Ubeskrivelig delig og få sovet helt til 09:30 idag, kontra 05:30. Min kjære ligger oppe og sover enda, det skal han få lov til..
Nå har jeg akkurat trykket meg en kopp kaffe (les: Dolce Gusto). Og bært opp diverse til stuen, vi fikk også bært opp de nymalte stuemøblene igår, så nå begynner det virkelig og ta form her, godt er det.

Nå står jo alt på hodet her, men jeg viser dere senere i kveld når jeg har fått på plass alt..
Ah, nå titter soloppgangen såvidt igjennom  trærene  her.For noen uker siden: fornøyd og klar for biltur til stavanger sammen med Kine. Nå venter dusj, vekking av mann, også bærer det noen ærender til IKEA og diverse.

God lørdag til alle dere fine der ute!

 

fredagslunsj

09.des.2011 @ 11:49 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Ahh, endelig fredag. For mange tusen hjem betyr det taco, sofakos, idol og senkveld. Mye av de samme stikkordende her, men i disse oppussingstider inneholder den også mengder med rydding, maling, organisering og planlegging. *gjeesp*

Men først; lunsj :)

Videre god fredag til alle. Kjør forsiktig!

Maling av møbler

08.des.2011 @ 14:15 i Tips og Triks 0 kommentarer

Nå nærmer det seg med stormskritt dere.. Startet som sagt igår med og grunne møblene.
Møblene var fra før av ganske mørke, skjenk og overskap i svart, tv benken i brun valnøtt. Til så mørke møbler og i tillegg glatt overflate er det livsnødvendig med et skikkelig og grundig grunnarbeid.

Start med og pusse alle overflater som skal males.Vask så av med grunnvask eller salmiakk for og få av fett.  La det tørke i en times tid.Mal på grunning. Denne grunningen er vannbasert og tørker veldig fort, jobb derfor effektivt og forsiktig ved å ikke la det dryppe fra kosten og ned på overflatene, da  blir det stygge klumper.Heftgrunn hjelper deg med å få malingen til og hefte seg skikkelig, og er viktig spesielt for og få et bra resultat som varer. Denne kan males på etter 3 timer.Alt klart for maling.

NB: Nå har vi en del blanke overflater i stuen fra før, foreksempel salongbordet, er malt med 60 glans oljemaling. Vi valgte 40 glans vannmaling for og jevne dette litt ut med sofa og tekstiler. Spesielt tv-benken, som er veldig stor, ville fått altfor mye oppmerksomhet dersom overflatene hadde vært skinnende blank.

Du velger helt selv hvordan du vil ha det, for og oppnå en høyglans-effekt, bruk olje-maling og en god kost. (ikke rulle).

Lykke til!

Stuefin

07.des.2011 @ 12:29 i Stue 4 kommentarer

Ahh, etter en uke med intens jobbing vedsiden av full jobb, ser vi endelig resultater, på mandag var det bare listing som gjensto, og som var ferdig innen dagen var omme. *klappesegselvpåskulderen*

Underveis

Her er siste strøk i vinduer og taklister akkurat tatt, malingen er fremdeles våt!


Spisebordet med 0 av 12 stoler. Langt nok?Spisebordet har 2 illeggsplater, disse får plass i et rom under border der hvor du trekker de ut, slik at man slipper og ha de liggende og slenge andre steder.
Alle de 12 spisestuestolene skal trekkes om i samme stoff som sofaen.


Fantastisk utsikt fra stuen
Jeg elsker salongbordet, dette er et hjemmesnekret mesterverk. Laget av MDF plater, og glassbyggestein, med lys inni. Idag var det kjølig ute, så jeg valgte blått lys.Bordet er veldig fint uten lys også, alt har sin sjarm!
Både jeg og min kjære mann ble forelsket i dette spisebordet, som gav oss masse inspirasjon:Bilde lånt herfra, les mer om dette fantastiske bordet, og stem i "tid for hjem" her.

Nå blir det maling av stuemøblene for min del, i tillegg må jeg se om jeg får tid til å lete etter julepynten for så og sette den opp. Gardiner må også opp, det gjenstår mange detaljer, men jeg tar til takke med at stuen ikke ser ut som en byggeplass lenger.

God tirsdag (jeg mener onsdag) i fineværet til alle!

Angrep

01.des.2011 @ 15:04 i Stue 0 kommentarer

Tørt med innlegg her ja.. Men det med god grunn, jeg har nemlig blitt angrepet av panel og sekkestrie.Husker dere innlegget om de hvite rammene? Vi har fyrt løs med salmiakk, vann, fugemasse over listene og heftgrunn.
IKKE glem akrylen over listene, for the love of God!

Mens vi siden søndag har vinket farvel til Deadliest Catch klokken 00.00, Da damene dro, CSI, WORDFEUD og JULEPYNT i eget hjem har jeg likevel klart og skvise inn sistnevnte  hos min elskede farmor. Tradisjonen og innstinktet mitt higer etter og få opp farmors vakre julepynt. Hun må være en av hovedingrediensen til min kreativitet.Disse har hun laget selv.. Usansynelig vakkert? I KNOW! Sånne skal jeg også lage, engang. Men i mellomtiden blir det nok oppussing gitt.

Som dere kan skimte har vi fuget over listene og grunnet, fått på maling på den ene langveggen på bilde nr 1 og fjernet den HERSENS (søppel)sekk-strien på langveggen til venstre i bilde nr 2. Hvem i allverden var det som fant ut at bommulstråder på veggen kunne være en kjempegod ide? Avslag på forretningside fra min side ihvertfall.

Med min elskelige nye sofa står på hodet midt i stuen, mens mitt enda mer elskelige (om mulig) brooklyn spisebord brukes til pø, er det ikke rart jeg må sniffe oljemaling for og få dette til og føles greit, og ikke galskap.

Ja, og om du trodde vi "bare" skal ta vegger, vindu, lister og karmer - tro om igjen. Jammenmeg har skageparet i skagevegen malt taket også. Nå har det gått 5 dager, og etter 5 dager så begynner små øyeblikk å bli uvurderlig.

Men så er det tilbake til arbeidMen så kommer det pinadøe noen lyspunkt innimellom da ogsåMå si dette var en enorm motivasjon til og bli ferdig før 24. desember!
Snart er jeg sterkt tilbake, SO LONG!

hits