Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: november 2011

De små rammene

17.nov.2011 @ 15:54 i Tips og Triks 0 kommentarer

Nei, jeg er ikke omkommet, bare savnet. Så nå er det på tide og vise livstegn etter sånn 1 ukes mas og en to ukers (snart 3) halting på grunn av den altfor gode bacardi razzen, kanskje jeg skal vurdere og stå over neste halloween fest, ikledd som en hoppende minnie mus?Meget fin i formen her altså!

Hva overskriften angår, fikk jeg meg en aha-opplevelse da jeg snakket med en gråådig kjekk dame på telefonen idag. Hun hadde nemlig sett trappen min i dette innlegget, og innså sikkert at hun skulle gjort noe med all den tre-kvisten hun har rundt seg hjemme, ja, ihvertfall når de skulle være 10 stykker på julaften.. For tiden er meg og hun gråådig kjekke damen i samme båt, for huset vi har overtatt, er (og ser ut som) en eneste stor, svær, irriterende kvist.

Tar seg best ut, UTE!
Kom ikke her og si du ikke har noe som orginalt var en furu/treplanke med masse svarte kvister, før du klinte på med hvit oljemaling.

Den gråådig kjekke damen spurte om råd siden hun visste at jeg nærmest bor i hvitmalingen, og det har hun rett i, vi er i ferd med å starte en velkjent prosess hvor X antall km2 skal males over med hvitt. Vi snakker gang, trapp, tak, gulv, YOU NAME IT!
Med min flugger-mann, er jeg meget begeistret over han, som vet hvilken ingredienser som skal i spannet og deretter har en entusiasme over hvordan vi så skal få angrepet dette hyselige umalte og gule panelet. Mens jeg, oppgir fargekoden og holder kjeft.Etter og ha reflektert litt over samtalen med den gråådig kjekke damen, lurte jeg på hvorfor jeg ikke overbeviste og oppfordret damen til og komme seg til en fargehandel, (les: helst den nærmeste timen) og sette i gang. Norge er altfor glad i ubehandlet og umalt furu og jeg skjønner oppriktig ikke hvorfor i all verdens land og rike andre føler at de ikke kan sminke denne forferdelige planken litt.
Det stopper ikke der, for vi sier jo ikke ifra. Når du kommer til bestemor på 70 år som har levd med plankene sine siden hun ble født der, har det noen gang falt deg inn og si noe sånt som; Nei denne her bestemor, BEGYNNER og gulne litt.

Jeg går vel utifra at den andre personen som ikke er så himla fokusert på detaljer som meg, ikke har samme evnen til og se dette, denne rammen som egentlig setter en helhet i rommet. Men egentlig så vil man ikke se hvor mye bedre det blir, før det er gjort. Jeg har tilogmed bevis, både i trappeinnlegget og bildene nedenfor her.

Før

Etter

Bare for å sette det litt på spissen:

 

hits