Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: august 2011

Når treningsmotivasjonen dabber av

28.aug.2011 @ 20:42 i Hverdagsliv 0 kommentarer

.... Finnes ikke det noe freshere enn nye plagg til treningsgarderoben.Trengte påfyll av nye tightser, elsker nike sine, kjøpte en fra Frank Shorter også. Gleder meg til og teste ut, også den freshe drikkeflasken da!

Og nye sko...  Hos meg er det Shox som gjelder. Perfekt for mine kresene føtter. Tror dette er mitt 8. par!

Veldig forfriskende og motivasjonen er på topp igjen. Skal ta løptetightsen ut på en liten luftetur nå. Før en ny og deilig uke starter i morgen. Er fantastisk lykkelig om dagen.

Videre god søndagskveld til alle!

Kommentarer og spørsmål og sånn

27.aug.2011 @ 23:48 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei hallå!

Først må jeg bare få si hvor utrolig hyggelig det er med tilbakemeldinger, spørsmål og ønsker om hva jeg skal skrive om. MEN, jeg har sett dere liker og skrive på mail og ikke i kommentarfeltet. Mailen blir ikke sjekket vær dag, bloggen gjør, så om du vil ha svar raskt, bruk gjerne kommentarfeltet og spar meg for myeee arbeid!

Ellers er det en del spørsmål som kommer opp igjen, skal lage et eget innlegg om dette.

So long!

Helgens begivenheter

22.aug.2011 @ 00:13 i Foto 0 kommentarer

En Ingrid helg er alltid gøy. I 98 prosent av tilfellene skjer det alltid noe. For min del startet min helg på torsdag, med Rihanna på koengen og et stk Ingrid og Yasmin rett forran scenen. Vakkert syn, fantastisk lyd og vel verdt vannblemmer under foten etter 16 timers ståing. Ein ska'sje sitta på ræva!

På fredag var jeg en liten 8-timers tur innom jobb før det var duket for hyttetur med Kine. Men hyttetur ble til Kine-tur fra fredag til lørdag, og hyttetur ble lørdag - søndag.


Utrolig deilig og innhalere fjelluft og villmarken som nærmeste nabo, men må innrømme det var godt og se andre rare mennesker og ha dekning på mobilen igjen! Mobildekning eller ei, balsam for kropp og sjel var det. Fyr i peisen, brettspill og levende lys.
Selvskutt hjort til middag
Og fantastisk hyttefrokost! Tusen takk til Kine-mamma og Kine-pappa for en nydelig hyttetur.

Selvfølgelig ble det noen portrettbilder.Oppdatering

16.aug.2011 @ 12:06 i Foto 2 kommentarer

 

Helgen var fyllt med ufattelig mye kos. På fredag var det pizza på sengen og tv etter endt dag klokken 19,. Må nesten nevne at dagen begynte klokken 04:30!

På lørdag skulle min kjære søster feires, da hun hadde bursdag noen dager før. Men før den tid hadde meg og mannen en nydelig piknik-frokost på aboretet like ved her vi bor.Neste begivenhet startet med hele familien på kino, middag ute på byn (i nydelig vær), også hjem. Da fant vi plutselig ut av vi skulle ut igjen, ikke for og spise denne gangen nei. Og plutselig startet festen. Utrolig vellykket kveld/morgen, og pappa fikk oppleve det og være med ungdomen på vift. Veldig kjipt at jeg ofte glemmer at jeg har kamera med meg i sånne sammenhenger da tiden bare flyr og man har det så koselig.

Til gjengjeld hadde jeg det veldig koselig på søndag og mandag også, med kamera og god forlover! Fikk tatt noen nye bilder og redigert noen "gamle.Nydelig Yasmin, som også var forlover på bryllupsdagen vår.


Håper bildene falt i smak...

- I

Alt mulig damen

12.aug.2011 @ 19:10 i Foto 0 kommentarer

Nå har det seg sånn at jeg, Ingrid, har veldig mange innteresser. Når andre spør hva mine interesser er, har jeg nå bare begynt og svare ; "alt mulig", fordi det blir så mye og ramse opp.. Skriving der, blogging her, hunderkjøring her, interiør der, matlaging her, salg der, foto her, redigering der.

Gårsdagen ble brukt til og dyrke sistnevnte. Med selveste unge frøken svigerinne i spissen. Jeg vet det allerede er en del som har komt med strålende kritikk til bildene. Kanskje jeg nærmer meg flink? Jeg måtte ihvertfall bare vise dere.Bryllup: Utdrikkningslag del 1

07.aug.2011 @ 13:04 i Bryllup 2 kommentarer

Hvem har vel sagt at veien begynner ved midtgangen og opp til alteret, når man først har valgt forlovere er det ingen vei tilbake, faktisk så kommer man ikke foruten utdrikningslaget enten du vil eller ikke, det er en uskreven regel. Du har som hovedperson heller ingenting du skulle ha sagt angående denne dagen, da det strengt tatt er fullstendig opp til forloverne å planlegge og arrangere denne dagen.

Dette var for meg veldig vanskelig og takle. Ikke ha kontroll, ikke vite hva som skjer, antrekk, hvem som kommer etc. Vanligvis er det jo jeg som arrangerer denslags, middager, lunsjer og andre sammenkomster.. Med noen humper på veien mot dommedag var hele greien likevel veldig gjennomførbart. Jentene mine har bevist at de kjenner meg insideout da de valgte og kjøre "ironi" som tema.Nå begynner bildene fra mitt kamera herfra, men før dette ble tatt skulle jeg liksom møte Yasmin på bystasjonen fordi vi skulle finne sko til henne på dagen vår. Uten noe anelse sto plutselig alle der da jeg kom, med skrik, skrål og grilldress.

Som dere ser fikk jeg dette fine grilldress-antrekket med de heftige fine sandalene to match. Videre fra Bergen busstasjon gikk vi ut på en bussholdeplass. Kollektivtrafikk i dette antrekket, tenkte jeg, bare vent, tenkte de andre. Da samtlige busser bare kjørte forbi og vi tydeligvis ikke skulle på noen av dem begynte jeg og tenke, husker ikke helt hva jeg tenkte på men det var ihvertfall ikke privatkollektivtrafikk jeg tenkte.

Buss som matchet antrekkene våre. En ting skal de ha, de matchet i det minste hun som skulle drikkes ut... Jeg tror egentlig enda at de prøvde å få meg til og ikke håne onepiece, campingliv og grillmat så mye som jeg har gjort. Men det virket ikke og det virker fremdeles ikke!Midt på torgallmenningen skulle jeg altså pumpe opp en gummibåt jeg er jo såpasse oppegående at jeg skjønte jeg skulle oppi den og nyte utsikten fra vannfontenen der!Se, de koser seg!Det jeg ikke var så forberedt på, var at jeg i tillegg til dette, skulle fiske, og at jeg skulle lære de andre det også, ved å lese bruksanvisningen til en fiskestang for barn. Nok en ironisk ting, fisketur!Ut i vannet for og svinge fiskestangen. Stakkars den fisken som hang på kroken min fra før! Legg også merke til jentenes generøsitet ved å gi meg en planke som åre.Jeg måtte tvinge i meg lunsj (frokost for min del, vel, etter sambucca shots'ene jeg måtte helle i meg i bussen på vei bort hit)Og der uti måtte jeg være til jeg hadde klart og ro en runde rundt de stakkars sjømennstatuene. Da det nærmet seg 60 min fikk jeg lov og spørre om hjelp til og dra.

Og TAKK til denne damen, som jeg faktisk ikke trengte å spørre engang. Hun spurte meg om jeg trengte hjelp. JA TAKK!I sminkepungen

06.aug.2011 @ 22:33 i Sminke 0 kommentarer

Fikk som sagt en utfordring av min kjære forlover, skulle egentlig lage en video men siden jeg faktisk nå har mulighet til og velge noe vekk, som jeg ikke fikk lov til UTDRITNINGSlaget mitt så bruker jeg nå min vriåtter og lager en kreasjon med bilder isteden. Her har dere innlegget jeg skrev

Hverdagsansiktet mitt består som oftest av dette:


Jeg bytter mellom No7 og Ole Henriksen sin renseserie. Huden min blir iløpet av lengre periode (1 år) "imun" mot åbruke samme serie. Så jeg bytter annethvert år.


Smashbox sin photofinish primer er faktisk kirugi på flaske, no kidding


Max factors foundation Lasting Perfomance og det kompakte pudderet Creme Puff har vært mine faste følgere 7 år nå. Pudderet passer for dem som ønsker et matt grunnlag og har problemer med blankhet i huden og spesielt i t-sonen. Gud forby at disse produktene skal slutte og produseres! Ikke er det dyre produkter heller. Heia MaXfactor!For meg er gode koster helt avgjørende og veldig viktig. Alle kostene er av geitehår, de fleste fra MAC noen fra smashbox.Mitt øyeskyggesortemang i kvardagen inneholder mye jordfarger favoritten er brun men øyeskygge nummer 2 fra venstre er den jeg bruker mest, enten alene eller sammen med en bruntone.


Speil i underetasjen som aldri blir brukt, det blir forsovet ikke "kosten heller"Uansett hvor mye jeg løper, svetter eller holder pusten får ikke kinnene mine noe som helst forandring på farge. Denne rougen forguder jeg. Merket heter VOV og føres desverre ikke i Norge, hvilket er synd for makeupen deres er av fantastisk kvalitet. Alt jeg har fra VOV er kjøpt i Thailand og det er spesielt populært i Asia. Denne rougen går under en egen serie, hvor makeupen inneholder UV beskyttene mineraler. Jeg har også mange øyeskygger, lipglosser og pudderdåser fra VOV.2 mascara'er må til. Begynner med Maybeline sin og avslutter med Barry M sin vannfaste mascara som gir lengre og fyldigere vipper. Anbefaler også Berry M sin mascara som brudesminke da jeg brukte den i mitt eget bryllup. Mye tårer og ikke en eneste svart elv nedover kinnet.Et lekkert speil er alltid greit og ha med seg, med sitt utseende smykker den sminkepungen din. Veldig praktisk med åpne/lukke kapasitet, da blir det ikke skittent, det er også to forskjellige speil, et vanlig og et som forstørrer speilbildet slik at du slipper og ta hele speilet opp i pupillen din når du skal legge øyemakeup.

Til fint og fest liker jeg og bruke disse setteneDet første settet har 2 etg

Den nederste etasjen inneholder speil, øyeskyggene tror jeg ikke er brukt da jeg glemmer at settet har 2 etasjer


Så her har du en liten sniktitt i min kvardags-sminkepung.Ansiktspynten i egenperson.

Fredag og pangstart på helg

06.aug.2011 @ 01:03 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Ahh, fredager er herlige.. Ihvertfall når man tilbringer dem sammen med dine aller nærmeste og bare har det gøy. Vi snakker mengder med kosing idag, det betyr minst en tur i frisk luft i morgen. Selv om jeg lukter at klokken kan bli umenneskelig mye i natt også! Jeg kan melde om verdens beste og fineste lillesøster er min!

Fantastisk 15-åring..

Fredagskosen besto av taco, nøtter og godis, og 3 nye DVD'er hvor 2 av dem venter på og bli sett. Det er noen som ikke tror det kommer noe dag imorgen!


Hurra for fredager (og egentlig alle de andre ukedagene). Nå skal film nummer 2 og 3 sees, mens jeg tenker ut en plan for et oppdrag jeg har fått av min kjære forlover, som mener jeg må vise "dollesiden" av meg også. Sminkepresentasjon it is! Har allerede tatt inspo i aksjon.

Jeg liker og male på mer enn bare vegger og møbler! Stay tuned!Videre god fredag til alle, selv om det nå egentlig er lørdag!

God dag

05.aug.2011 @ 11:35 i Hverdagsliv 1 kommentar

Det regner ute. Men det er fortsatt varmt... Har hatt fri idag og det var GODT og få sovet ut, jobbet med verkstedprosjektet fra igår ettermiddag og fant ikke sengen før den var passert 04:00. Galskap, men gøy!

Om litt blir jeg hentet av min kjære lillesøster, jeg har nemlig fått i oppdrag av både henne og barndomsvenninde om å ta med sminke, kamera og pc for en skikkelig jente-blogge-fotodag. Regner med det ikke er meg som skal være i fokus. HAHA. Trives best bak linsen, sjekk her:Selvfølgelig blogges vi senere. God fredag og helg til alle!

Bryllup: Bordkort

04.aug.2011 @ 17:06 i Bryllup 4 kommentarer

Post it lapper på tallerkene eller glassene er forbudt. Vær kreativ, ha det gøy og tenk gjerne på at gjestene skal sitte en del timer ved bordet. Her har du min/vår kreasjon på vår dag. Vi hadde jo rødt fargetema, er ikke noe problem og bytte om på fargene, bare vær påpasselig med at bordkort eskene og invitasjonseskene er ivory/kremhvit, kombineres dette med hvitt vil det kremhvite se skittent ut.

Den store esken er invitasjon, de små er bordkortene. Les og se mer av invitasjonene her.Plasthjerter med limknott bakpå kjøpt på hobbybutikk, rødt papirark og et kremhvitt papirark som navnet er på. Laget og printet ut i word.

Nå er dette en rekonstruksjon nesten et helt år etter bryllupet, men selvfølgelig var det en hjertesjokolade kledd i rødt papir, hjertet går igjen i invitasjoner og bordkort, det gjør den røde sløyfen også. Lurer du på hva sløyfen er rullet rundt?

I alle de 83 eskene var det både sjokolade og visdomsord til ettertanke som omhandlet kjærlighet, fred, ekteskap og vennskap. Gjett om konemor brukte tid på det. Hentet visdomsordene og sitatene fra bøker, nett og pappa.Tiden det tok var absolutt verdt det. Å sitte ved hovedbordet med alle gjestene plassert på de runde bordene fremfor meg og måpe smilende mens toastmaster forteller om eskene og dens innhold, ble jeg tårevåt av. Alle (tror jeg) åpnet dem samtidig da alle var komt til bords mens han fortalte hvor lang tid jeg hadde brukt på alle disse eskene. Det var akkurat reaksjonen jeg forventet og håpte på. Gøy, meningsfult og lekkert.

Fridag på en hverdag

03.aug.2011 @ 20:35 i Hverdagsliv 2 kommentarer

... Kommer alltid godt med. Ihvertfall når man begynner og komme til hektene igjen fra årets pollensesong. Begynte dagen tidlig med å slenge på første maskin med tøy men den første så ikke ut til og bli den siste. Tvert imot!

Den første som ikke ble den sisteOg innimellom alt dette. Fikk støvsugeren en kjøretur, vaskestangen en svingom og vannkannen gitt næring til blomstene

Tja. Kanskje Ingrid hører hjemme på en gård afterall? Nå har jeg en liten pause før meg og mannen skal ned på gårdsverkstedet for et verkstedprosjekt. Kan ikke fortelle hva det er enda da dette er et overraskelsesprosjekt. Jeg gleder meg!  Videre god onsdag i det fine, varme bergensværet!

Betenkningstid med bildedryss

03.aug.2011 @ 00:52 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Sommer og kleenex til tross! Det går mot sluttten og idag var jeg ute og foreviget litt av mine omgivelser. Syns disse var finere enn den grønne logoen til kleenex balsam pakken jeg har stirret på i godt over en måned nå!


hits