Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: mai 2010

I'm never growin up

19.mai.2010 @ 19:52 i Blogg 0 kommentarer
Det har seg ofte sånn at gjerne bekjente eller mennesker som gjerne ikke kjenner meg så godt, rynker på nesen og ser rart på meg når de får vite at jeg faktisk skal gifte meg i en alder av 20.

Jeg kan vel egentlig forstå hvorfor, for den dag i dag er jo det mye mer normalt å få sitt første barn når man bare er 16-17 år, gjerne boende hjemme med mor og far, ingen jobb eller form for inntekt, gjennomført skolegang utover grunnskolen og en fast partner evt. samboer. 
Det er ikke noe vondt ment mot dem som er i overnevnte livssituasjon.

Det er bare så rart at folk faktisk uten hemninger rynker på nese og panne og spørre om jeg vet hva jeg gjør. Vedkommende er gjerne 20 år med 3 unger, for å ta et eksempel.
De fleste gangene begynner jeg og le, siden de fleste som reagerer på den måten ikke kjenner meg eller vet på hvilket stadie jeg er i livet.

Jeg har et nydelig hus som er mitt eget, en mann som jeg elsker og deler framtiden med. En god økonomi og etter å ha vore forlovet i 4 år har vi nå bestemt oss for å gå strake veien.

Verden forandrer seg, heletiden.

Det er vel mange som gjerne tror at "oss" unge gifter oss av banale grunner.. Som å bare få følelsen av å være voksen, Få oppholdstillatelse etc. Jeg er deffinitivt ikke en av dem.
Og selv om man gifter seg eller blir eldre, så har vi alltid et lite barn i oss som må settes i praksis nå og da. Takk og lov for det.

Man kan være voksen selv om man ikke lager maten fra bunnen av kvar dag, er A4, vifter rundt med støvsuger og vaskebøtte, ikke legger seg kl 22:00.

Barnet inni meg vil aldri forlate min sjel. Gift eller ikke.. Barne-Ingrid er her for å bli!

BryllupInspirasjon

18.mai.2010 @ 23:07 i Bryllup 5 kommentarer

For de som ikke har fått det med seg, står jeg brud til høsten.. 25. september that is.

For oss, skal en sånn dag være så personlig og minnerik som mulig. Noe som brenner seg fast i minnet, og som gjør inntrykk på gjestene.

Meg og min kjære, er glad i varme farger og finner masse inspirasjon i disse bildeneVi er også mye mer glad i levende lys enn blomster, så når vi faktisk skal ha runde bord hadde dette vore en grei løsning.Litt enkelt.. For dem som liker det.Disse var jo bare helskjønn.Rød sløyfe vil det nok bli sett mye til på den store dagen vår.

Hurra!

17.mai.2010 @ 08:39 i Blogg 0 kommentarer
Ønsker alle sammen en fin-fin 17. mai feiring.  


                                KOS DÅKE!

11. Mai og snøstorm i Bergen by!

11.mai.2010 @ 13:40 i Blogg 1 kommentar
.... Ikke regn, men snø...  Heia global oppvarming.
Jeg har aldri hatt noe imot snøen, vinteren som har vore, har blitt møtt med et fantastisk glis om munnen. Jeg er et høst og vintermenneske av dimensjoner. 

Men alt til sin tid. Dette skiftende været er virkelig en oppvekker.  Det får være en sak at det kanskje sludder litt pga nattefrost på natten men en annen sak er det når klokken er 13:30 og det er store snøfnugg som faktisk legger seg.

Jeg tipper vår kjære malamute hopper av ekstase, som har en komfort-temperatur på  -15. 

Jeg kom akkurat sprintene inn døren etter å ha syklet 2 timer på spinningsykkelen. Og hopper nå i dusjen før jeg drar avgårde igjen på jobb. Ingen ro i ræven her i dag.

I mellomtiden: Finn fram vinterutstyret og hopp i snøen. Haha.Foto: Hundespann langs svenskegrensa senvinters.


Ny uke - ny blogg

10.mai.2010 @ 18:01 i Blogg 0 kommentarer
Da starter bloggingen for fullt.

På denne bloggen vil det vises tegn til en bortkommen bridezilla, nå som bryllupsplanleggingen bikker over.

Ingen grunn til bekymring, da dagene fremover legges opp til å bli fantastiske.

For man skal jo ikke klage, når man i Bergen har knall blå himmel og sol.
Ha en fantastisk fin kveld videre folkens!!


hits