Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: april 2012

Instagram

30.04.2012 @ 17:33 i Foto 0 kommentarer
Etter mye mas og om og men, lagde jeg en instagram konto, følg meg på SKAGEVEGEN. Har lagt ut et lite knippe allerede, men syns det er fryktelig stress å laste opp en og en. Går det an å laste opp flere i samme omgang?Etterhvert som jeg kommer inn i det blir det helt sikkert hyppigere oppdateringer :D

Balsam for sjelen, hardangervidden

30.04.2012 @ 12:53 i Foto 6 kommentarer

Ahh, Norge er så herlig. Min kjære hadde tydeligvis fått med seg at selv om det var planlagt kvalitetstid i går, så var ikke maling eller andre huslige ting så veldig fristende. Etter hektiske dager har jeg hittil denne vinteren ikke fått sett og oppleve hardangervidden nasjonalpark, min absolutte favorittplass i hele verden. Når jeg en gang faller bort som en lykkelig gammel dame og oldemor til 6 håper jeg det er på hardangervidden jeg får gå igjen, haha.

Etter gårsdagens ærender og visitter visste vi ikke helt hva vi skulle finne på, så vi bare kjørte til hardangervidden vi, helt spontant og uventet. Det beste av alt må være at vi traff så godt på fergen, som vi ikke ventet på i mer enn 6 minutter, haha. Med radio norge på høyttalerne og is i hånden reiste vi fra dette:Til dette:

Og hvis dere synes at bildene var fine, så kan jeg garantere at dere vil nå klimax bare ved å kjøre over der. De gangene vi skal over for å besøke slektninger og vi har for dårlig tid til å stoppe sitter jeg i bilen og måper over hvor fantastisk fint det er samtidig som jeg filmer med mobilen og ser på den resten av turen. Min egen Riksveg 7 tur/retur. Haha.

Ha en flott mandag dere, fri i morgen ♥

Den følelsen

29.04.2012 @ 12:50 i Hverdagsliv 0 kommentarer

.. Når man kan sove til man våkner, bruke mer enn fem minutter på frokosten for så å dele den med sin mann.
I tillegg så skinner solen sm bare pokker, og i morgen er det meldt 18 grader, hoyyy, jeg har store planer for klesvasken.I dag skal jeg en kjapp tur til mamma og deretter til min stefar. Resten av dagen skal tilbringes med mann, kvalitetstid, men kjenner jeg oss rett kommer vi sikkert til å male ett eller annet. Haha. :DGoood søndag til alle i fineværet

Hjemmelaget sushi til lunsj

28.04.2012 @ 18:24 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jøss, klokken er 18:30 allerede. Her skinner kveldssolen og jeg har faktisk nettopp hatt meg en høneblund. Godt var det. Mens mannen har tilbrakt dagen på jobb, var meg og Ann Britt på plass på Lagunen allerede klokken 10 for å handle inn fisk til sushi.

Mmmm, jeg er mett enda. Det var så mye fisk igjen, så jeg tror det blir sashimi til frokost i morgen, hihi.
Det er ikke bare bondekost selv om vi bor på landet :D

Nå hører jeg skyvedørene med speil er på vei på plass på walk in. LYKKE. I kveld blir det beina på bordet, ræva i sofaen og youghurtnøtter i neven. God lørdag alle ♥

Fyllt kylling og fredag

27.04.2012 @ 19:58 i Mat og drikke 2 kommentarer

Fredag folkens! Beste dagen i uka spør du meg.

Titter kjapt innom, dere vet det har vert en hektisk uke i hjemmet. I dag skal vi koble av, med både The voice og senkveld.. Fyllte kyllingfileter står i ovnen og koser seg mens både smørdampet brokkoli, saltkokte poteter og hjemmelaget tomatsaus lager en nydelig aroma i hele huset som nå er ryddet og vasket ned til det minste støvkorn.

Nå er lysene tent, bordet dekket og vinflasken snart åpnet. Dette har vi fortjent har vi ikke? :) Jeg er SÅ sliten, men samtidig SÅ lykkelig, heia livet og alt livet har å tilby!

Denne fylte kyllingen er faktisk fra forrige fredag. Med sweet chilli og hjemmelaga tzatsiki. Yam!
NÅ er det mat + The Voice. God hel til alle dokker! ♥

Oppdrag Walk In closet bildedryss

26.04.2012 @ 19:05 i Walk In garderobe 5 kommentarer

Hei dere. Ahh, nå kjenner jeg virkelig at kroppen har blitt presset de siste dagene, men nå begynner garderoben virkelig å ta form. I morres så det sånn ut: (noen av bildene er tatt med mobil, derfor dårlig kvalitet)

Mens nå ser det sånn ut : ♥Blir ikke så mye tekst nå, jeg ER så S.L.I.T.E.N hehe. Det jeg kan skrive, er at jeg er fornøyd selv om det langt ifra ferdig.

 
♥ Under vinduet kommer det en til kommode, slik at det blir en litt lengre sittebenk.
♥ På selve vinduet, kommer verdens fineste folie, som jeg gleder meg kjempe mye til. Motivet får dere ikke se før det er kommet på, det er et eget foto, som jeg har tatt.
♥ Skapene mangler noen par hyller, de er desverre tom på gamle IKEA, så jeg får pent vente til nye IKEA åpner 2. mai.
♥ Alle klærene og skoene er ikke komt på plass
♥ Et helfigur speil og noen bilder på ene skapryggen skal på plass
♥ Lister må på
♥ Acsessorie skapet venter på mange nye bokser/skrin, ringhånd og smykkestativ i posten, resten av skoene må også på plass

Fremdeles mye igjen, men det er de kjekke tingene som jeg elsker å styre med :D

HURRA for nesten ferdig Walk In garderobe!

Fremgang og planer

25.04.2012 @ 10:29 i Walk In garderobe 6 kommentarer

Jada, det er er bare å holde god kok, for gulvet ble lagt.Og jammen meg kom ikke bare en skapstamme opp, men fem, det er alle sammen det :D Minus kommodene, som skal under vinduet.
Det er ikke bare bare å få til skikkelige bilder på et lite rom, enda mindre ble det da vi fikk opp de ganske så dype skapene. Kanskje jeg må filme til dere når prosjektet er ferdig? :)
Imens kan jeg forklare så godt jeg kan med tekst.Bildene over her, er samme skapene som under, dette er den lengste veggen i rommet og består av PAX skapstammer fra IKEA. Det er to stk 100 skap (bredde) og to stk 50 skap, hvor vi i hjørnet har latt være å montere veggen for å lage en hjørneløsning. Måtte også sage litt, men det gikk fint. Vedsidenav der igjen er et vanlig montert 50 skap, altså fire skap til sammen der.Innredningen skal vi begynne på senere i dag.På motsatt side av disse skapene var det en skyvedørsgarderobe fra før av, disse har vi valgt å beholde, pga fine dører, men også fordi den har speil. De står i kjelleren og tørker seg etter vi malte dem hvite.
Dette blir mannen sitt skap, mens jeg tydeligvis disponerer resten. Jeg trooooor jeg skal få nok plass, haha!Som sagt, veldig vanskelig å få til oversiktlige bilder, men her er det et 100 skap, dette skapet er på andre siden av det siste skapet til venstre på de øverste bildene. Dette skapet er det som møter deg med en gang man åpner døren inn til rommet. Her skal jeg ha finskoene mine øverst, og deretter hylleplater fyllt med smykke-tre, parfymer, dekorativ sminke, noen liter med hårspray (høhø) hårbøyler, hårstrikk etc. Nederst kommer det en stang, hvor sjalene og de lengste smykkene skal henge. En ekte assesoar avdeling altså!
Til venstre for dette skapet ser dere ende-veggen til hjørnedelen, her tenker jeg å pynte med et fengende flott stående bryllupsbilde, siden bryllupets tema var rødt.På det øverste bilde kan du skimte vinduet, vinduet har utstikt rett ved innkjørselen til huset vårt. Jeg er ikke særlig keen på gardiner eller persienner på en walk in, derfor har jeg bestilt en vindusfolie, eget foto knipset av meg, hva ellers?
UNDER vinduet, kommer det en lang benk, som man kan sitte på, mens under er det skuffer. I vindusfolien er fargen rød et stikkord, dette blir tatt igjen med bilde og folie som skrevet over, men også røde puter til sittebenken og et firkantet rødt flossteppe på gulvet vil være med på å skape en helhet

Jeg håper dere er like spente som meg, det skal bli en sann fornøyelse å flytte over det sprengte soveromskapet mitt (som er stort, men ikke stort nok) til et mer romsligere skap med masse god plass. I tillegg gleder jeg meg også å få flyttet alle smykkene og parfymene mine inn der, for baderomsmøblene begynner også å bli ganske trangt.

I mellomtiden nyter jeg at det nå går an å åpne stuedøren, men stakkars den som vil ha seg en tur på loftet.

 

Ville tilstander

24.04.2012 @ 11:13 i Interiør/oppussing 4 kommentarer

Hei folkens. "Lengesiden" sist.

Blir dårlig med oppdatering når det er slike ville tilstander i Blomsterdalen.. Alt står jo på halv 8.
Gangen ser sånn ut:Og gulvet i Walk In sånn ut:Dette har vert et evighetsprosjekt. Det er fort gjort dersom man har jobb vedsidenav og i tillegg gjennomfører alle treningsøkter og andre huslige plikter. *klappesegselvpåskulderen*.
Gulvet skal ihvertfall ferdiggjøres innen klokken 17:00 i dag. Deretter håper jeg virkelig at minst et skap er komt opp før vi tar kveld.

Jeg blir direkte galen av å se på alt rotet, og sover tilogmed dårlig når jeg vet hva jeg våkner til utenfor soveromsdøren. Haha. Så det er bare å holde bånn gass.
VI snakkes!

Preopening IKEA

22.04.2012 @ 13:21 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Heisann! Mange sier det ikke er noe til IKEA vær i dag:Men jeg sier bare: HELL YEAH! Gleder meg kjempe masse :DFrokost er inntatt kattevask har pågått og vi venter egentlig bare på at klokken skal bli 2!

Kameraet blir ikke med, men i-phone gjør. Usikker på om jeg får lov til å poste bilder fra turen i og med at IKEA ikke åpner offisielt før den 2. mai.
Snakkes gjør vi uansett, ha en fin søndag!

På plass

21.04.2012 @ 17:47 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Hei ♥ Ahh, min elsekede Renate, det var så godt å se henne igjen.Fine jenten
Skravlet masse over noe godt å drikke på Egon. Deretter bar det avgårde til stoff og stil for å ordne med siste del av lift gardinen til soverommet. Her har dere en liten preveiw:Lunsj i bilen, haha!

Nå er jeg på plass hos Kine, kos til dvd'ene i kveld er kjøpt inn:NÅ er pita med tilbehør akkurat ferdig. Mmmm...Ønsker alle lesere en riktig god lørdag, i morgen skal jeg på IKEA sin føråpning. Kommer ikke til å få sove i natt, haha. Dere skal få være med.
Snakkes i morgen!

Gaver fra NYC

21.04.2012 @ 10:16 i Hverdagsliv 0 kommentarer

For litt siden, var min elskede May Helen i New York, UTEN meg. Jeg må da ha vert litt med i tankene, siden hun kom hjem med dette:

Måtte selvsagt smake på dem, nam nam nam.

I tillegg fikk jeg en ganske fiffig sak, neglelakkfjerner på boks, man simpelten bare outter fingeren nedi, og vips, så er neglelakken vekke. Kan vise dere senere.
I love that girl!

Nå må jeg hoppe i dusjen, deretter blir det handling, møte Renate, litt mer handling, og ordne med liftgardinene. Avslutter kvelden hos Kine, vi blogges derfra ♥

Jeg vant!

20.04.2012 @ 19:00 i Foto 9 kommentarer

Husker dere fotokonkuransen fra hp, hvor premien var en hp digital makeover?

Jeg VANT, med dette bilde, som jeg har knipset og redigertSitert fra hp Norge sin facebook side :Vi gratulerer Ingrid Skage som vinner av vår HP Digital Makeover-konkurranse! Hun er den heldige vinneren av en splitter ny Folio13 pc, en lekker ENVY 110 skriver og en trådløs mus. Her er hennes forklaring på hvorfor nettopp hun fortjente å vinne: "Fordi bildene mine fortjener ypperste skriver-kvalitet og en unik PC å redigeres på!".

Juryens begrunnelse er kort og enkel: Kjempekult personlig vårbilde som brakte fram vårfølelsen i oss og hennes forklaring fokuserer på at produktene er "av ypperste kvalitet og unike". Dette vil vi jo gjerne oppfylle med våre produkter:)Iiik, jeg er så glad. Det at jeg faktisk vinner en fotokonkurane, gir meg en liten boost til å fortsette med kreativiteten min innen dette feltet. Det er ikke før de to siste årene jeg virkelig fant ut hvor mye jeg faktisk elsker tilværelsen bak kameraet og pynte å være kreativ med dem i etterkant.

Når det er sagt er jeg veldig enig med hp sin jury om at bilde er personlig, det står for alt jeg representerer; nemlig personlighet. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg klarer å videreformidle nettopp det og at også andre ser det.
I konkuransen skulle man sende inn sitt beste vårbilde, jeg vil ikke si det er det beste vårbilde i mitt vår-arkiv, men det er absolutt det bilde som representerer nettopp vår, og som ikke var et blomsterportrett, for med alle de blomster-bilde-bidragene, eller naturportrett-bidragene, hadde jeg ikke hatt sjangs. Eller?

Man skulle også forklare på et visst antall tegn/bokstaver hvorfor man fortjente å vinne denne premien, og for meg er det viktig at forklaringen ikke blir tilslørt; jeg trenger ingen ny PC, ei heller skriver, men jeg synes absolutt at bildene mine fortjener det beste.
Jeg står også hundre prosent inne for at HP sine skrivere er av ypperste kvalitet, uaavhengig av merke og modell, da jeg har en hp skriver fra før av.

Alt i alt, jeg er kjempe glad, og veldig fornøyd med å ha vunnet en konkuranse på denne rene, ærlige og meningsfulle? måten. Denne helgen kan ikke bli bedre :D

Sengetøy

20.04.2012 @ 13:33 i Soverom 0 kommentarer

Husker dere da jeg for litt siden jaktet etter nytt og fresht sengetøy til soverommet? Tusen takk til dere som kom med tips. Bestilte to nye sett og en sengekappe. Her er det første, som kom på i dag, som er "skifte sengetøy dagen"Jeg føler de forskjellige fargenyansene i stripene i sengekappen ble litt feile i forhold til de lyse i sengetøyet, siden den helt hvite sengekappen skulle vaskes anyway, ville jeg ta det nye på for å se. Den passer nok bedre med det andre settet jeg har kjøpt som er i linbeige.
Noen nevnte noe om ellos sine rare størrelser på sengetøyet de selger. De fleste har 140 * 200 på dynene sine, mens ellos sine standardstørrelser er 150 * 200. (kanskje det er en svensk ting).
Uansett - det plager ikke meg, da jeg prøvde det på uten å ha vasket det først, merket jeg det ble litt løst i hjørnene. Derfor vasket jeg det på 90 grader, og da krympet det seg til perfekt størrelse, som du ser på bilde.

Alt sengetøyet jeg klikket hjem kan du finne i dette innlegget  //annonselenker//I dag skal mannen dra rett fra jobb og på spillkveld til en kamerat (ja, igjen). Nå skal jeg gjøre resten av huset helgeklart, og i kveld skal jeg poppe en stor skål med popcorn og feire at spillkameraten til Stein Inge reiser tilbake til haugesund for studiene, med et glass vin.
I kveld kommer min kjære Renate til Bergen, hun kommer oppom her før jeg raser avgårde til Åsane til stoff og stil for å ordne med gardinordren.

Avslutter lørdagen hos Kine, mens jeg på søndag skal på nye IKEA sin føråpning. Da gjelder det å holde VISA kortet tett til brystet, jeg gleder meg kjempe mye!

Vi  blogges underveis! God fredag ♥

Gårsdagen, oppgradering og kreativitet

19.04.2012 @ 13:00 i Hverdagsliv 3 kommentarer

Hei dere!
Fikk ikke oppdatert med bilder før i dag, så derfor litt sen oppdatering i dag, vi prøver igjen:

Hadde dere en fin dag i går? Det hadde jeg. Møtte Yasmin i byen for frokost, høhø, jeg er så elendig på frokost om morgenen, første måltid inntaes sjeldent før kl. 10.Deretter skulle vi bare gå rundt å kikke litt. Vindus-shopping. Men noe av det som var i vinduet måtte få bli med hjem:

Haha, ser dere det er to forskjellige farger på pudderet? Jeg bruker 41, og skulle ha to av denne, men så fikk jeg med meg en på 05? Håper det går an å bytte. Men heia Vita som har 30 % på alt fra Max Factor ♥Ny trenchcoat fra Sorbet, jeg tror jeg er oppe i 4 stykker nå.

Her er en fiffig liten sak, nå som det går mot sommer, har ikke lys i vindus - stakene mine så veldig god effekt da det naturlige lyset varer lenger og lenger for tiden. Derfor er jeg i gang med å lage noen blomsterkuler jeg kan ha i dem isteden, av papir, både fordi jeg er allergisk men også fordi de varer evig uansett sol og varmeforhold.
Ideèn fikk jeg i forbindelse med bryllupet vårt, da jeg søkte inspo til dekorasjon. Det ble aldri til at jeg gjennomførte det, da jeg ønsket et litt annet tema, men nå, nå skal jeg sette planen i verkDet finnes mange forskjellige blomsterutstikkere, dette er bare en av dem. Jeg synes denne er mer sommerlig, men har likevel bestilt Martha Stewart sin Craft Punch, som gir en hortensia effekt. Se eksempel her
Det er kjempe enkelt å lage, det eneste du trenger er isopor kule, ønsket farge og tekstur på papir og knappenåler i den fargen du vil knoppen på blomsten skal være.

Som dere ser, har jeg begynt, men ikke fullført, det var fordi jeg ville lage et lite utdrag for å se hvordan resultatet blir før jeg bestiller større kvanta på materiale. Skal du kjøpe alt du trenger til tre kuler i hobbybutikken nær deg, kan jeg love deg det blir dyrt.
Mye billigere blir det dersom du bruker tid til litt research på ebay, jeg bestilte en pakke med 1000 perlenåler for 108 KR, kontra 38 kr for 40 nåler i hobbybutikken. Penger spart altså!

Gjør gjerne en info og how to innlegg på disse dersom dere ønsker det.

Escada Sexy Grafitti

19.04.2012 @ 12:02 i Tips og Triks 0 kommentarer

Ingen representerer sommer bedre enn Escada sine dufter. Bli med i konkuransen du også!


Klikk her for å se hvordan du kan få Sexy Grafitti!

 

Stikkord: escvinn2sg

Konkuranse

17.04.2012 @ 14:35 i Tips og Triks 2 kommentarer

Hei igjen. Har dere hørt om konkuransen som arrangeres av HP?

Jeg har deltatt, og jeg kunne virkelig tenkt meg den skriveren til det nye kontoret mitt, og en ny fengende flott PC å redigere bildene mine på.

Les mer om konkuransen her

Lykke til!


Trykk HER eller på bildet over for å delta!

Stikkord: hpkonk

Omgivelsene

17.04.2012 @ 14:05 i Hverdagsliv 6 kommentarer

HeiEtter at jeg vrikket ankelen, som var skadet fra før, har jeg hatt helt skrekken for å gjøre noe som helst fysisk aktivitet og trening utenfor døren til SATS. Med disse omgivelsene blir det litt for dumt til å la være. Frisk luft i lungene og kvakkende ender i vannet ♥
Pga den sinnsyk vonde ankelen blir det veldig rolig jogging, for å få kjørt meg til bristepunktet må jeg nok på sykkelsetet.
Bilde over er fra i går, og de under fra turen i dag.

Stratoshimmel ♥Helt herlige grusstier. Får lyst å løpe når jeg ser bilde, hahaNå nærmer det seg virkelig sommer altså.

Nå venter dusj, også må det jobbes, deretter håper jeg virkelig jeg får på siste strøket med maling på walk in closeten, iiik :D

Blå mandag?

16.04.2012 @ 06:10 i Mat og drikke 4 kommentarer

Blå mandag kan også være en deilig mandag, eller søt mandag om du vil.

Disse herlighetene ble laget på fredag, sammen med disse og disse, men siden jeg testet ut blåfargen, tenkte jeg å spare den til blåmandag :D
Blåmandag eller ei, jeg ønsker alle lesere en veldig fin og rosenrød mandag ♥

 

The Duck's

15.04.2012 @ 17:32 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei hei :)
Titter kjapt innom for å ønske alle en fortsatt god søndag. Meg og Kinen min hadde det kjempe koselig i går, med kino, god mat og masse jenteprat.

Nå er vi på plass hos meg, hvor nettopp har gått oss en ganske god tur, hvor vi matet endene på veien.

Så også et par skogsduer på veien, må si de er mye finere å se på enn de pokkers byduene!Nå venter dusj, hunden til Kine ligger som et slakt på kjøkkengulvet. Vi skal nyte resten av søndagen med en god laksemiddag, pysjamas og DVD.

Kos dåke ♥

Oppskrift Teriyaki

14.04.2012 @ 18:35 i Mat og drikke 0 kommentarer

Det ble teriyaki i går, med kjøtt istedenfor kylling, litt variasjon skulle bare mangle. Jeg vet ikke med andre, men jeg vil tørre å påstå at marinaden utgjør 90 % av måltidet. Marinaden er også såpasse allsidig, at du kan bruke den til både kylling, storfe, svin, til og med fisk.Kameraet var veldig tomt for strøm i går, så fikk ikke tatt "steg for deg" bilder. Men det er jo så enkelt å lage, her har dere oppskriften:

Marinade

- 2,5 dl soyasaus
- 1 1/2 dl god olivenolje
- 0,5 dl mørk sirup
- 8 fedd knust hvitløk
- 0,5 dl brunt sukker

Kok opp alt, la det småkoke i 5 min, avkjøl og bruk som marinade. Ha marinaden i kjøttet, dekk med plastikk og la det marineres i minst 60 min.
Stek så kjøttet i en rykende varm jerngryte.

Tilbehør

4 vårløk
4 ferske championger
Kutt opp championg og vårløk, ha dem oppi gryten mot slutten av steketiden.
Serveres med ris eller alene.

Det er ikke alltid man trenger en ekstra saus ved siden av, Marinaden og vannmengden av kjøttet er nok om man lager til 2 personer. Er man 4 eller flere, kan det være greit å ha en god saus, sausen kan også brukes som marinade, er du ikke glad i vin - sauser kan du lage dobbelt opp av marinaden over, minus hvitløk, for å legge til litt mer veske.

Saus

0,6 dl tørr hvitvin
0,6 dl vann
3 ss sukker
2 soyasaus
0,5 ts malt ingefær
1 ts maizenna

1. Kok opp vin, halvparten av vannet, sukker, soya og ingefær.
2. Rør ut maizenna i resten av vannet, tilsett under omrøring i en tynn stråle til det tykner. Smak til med soya og pepper.

Mmmmm, lykke til!

Streken og cupcakes

14.04.2012 @ 11:58 i Mat og drikke 2 kommentarer

Hei dere, sov helt til 10 i dag, galskap med tanke på at jeg sovnet på sofaen under senkveld, den armkroken altså :)

Her skinner solen, helgen ser lovende ut. I dag blir det venninde tid med kine, garantert en latterfull aften, kino står på menyen, og kanskje sushi? Kine er så skeptisk. Jeg blir der til i morgen. Jeg tenker mannen skal kose seg med Gran Tourismo med kamerater og disse, som han kom hjem med i gårHaha, er det forresten noen som vet hvor man kan få tak i "streken t-skjorte"? Stein Inge har SÅ lyst på en sånn. Huff.

Jeg er forresten veldig fornøyd med gårsdagens cupcake baking. Her er noen knips, og når skriver noen, så la oss bare skrive at kameraet gikk litt varmt!

Tusen takk for mange positive tilbakemeldinger både her og på facebook i går. Spesielt for denne cupcaken her, som dere likte så godt:Da liker dere sikkert denne også ♥Ha en fin lørdag, fininger. Oppskrift på teriyaki kan jeg fikse senere i dag!

En hyllest til fredag

13.04.2012 @ 16:29 i Mat og drikke 8 kommentarer

Hei dere, titter kjapt innom til ære for ukens beste dag, fredag. I det siste har jeg bakt hver eneste fredag. Var litt ekstra kreativ i dag, ble mye bra, dette rakk jeg før kameraet streiket:

 Snakkes vi senere? Håper det :)

Good Looking Breakfast

13.04.2012 @ 06:27 i Hverdagsliv 0 kommentarer

God morgen ♥

Er dere våken? Sitter her og kjenner lukten av frokostegg, oppkuttet agurk og varme rundstykker, det skal nemlig mannen få våkne opp til når den tid kommer.
Imens koser jeg meg med min egen frokost, jeg er ikke mye til brødmenneske:

Ser det ikke lekkert ut? Det er nesten så jeg føler meg fin på innsiden av å spise frokosten min, høhø.Brie and Berry ♥Det er så godt å ha god tid på morgenkvisten, selv om jeg har både jobb og treningsfri i dag, får jeg likevel lyst å ta en rolig tur ut, før jeg starter på listen med ting som må gjøres hjemme.

Ønsker alle herlige lesere en kjempe fin fredag, i kveld blir det Chicken ala Ingrid til middag, eller chicken teriyaki? Uansett, håper dere vil ha oppskrift!
Vi snakkes

Cupcake Collection

12.04.2012 @ 18:31 i Mat og drikke 6 kommentarer

Dere ♥

Til dere som ikke har fått det med seg enda, eller til alle de fantastiske nye leserne mine, så elsker jeg å bake. Cupcake må være favoritten, man trenger bare noen få grunnoppskrifter, også er det mangfoldige måter du kan få så mange forskjellige smaker.
Når det er sagt, det gøyeste er vel å pynte dem? Vær kreativ, kun fantasien setter grenser.

Siden jeg startet å blogge, har jeg blitt flinkere å ta bilder og samtidig skrive ned oppskriftene, som jeg igjen deler med dere.
"problemet", om man kan kalle det det, er at det faktisk ikke er så veldig lengesiden jeg fant en god flyt i denne bloggingen. Så til deg som så fint spurte om jeg kunne lage et innlegg med mine arkiverte cupcake samlng; ja, det kan jeg, men som skrevet over blir det ikke så mye å skryte av:

Disse lagde jeg med en egg-basert frosting/glasur, denne kan være vanskelig å få til om du ikke er vant med å lage den, men jeg har trua, det er bare til å prøve til det sitter!
Oppskriften på både deig og frosting, finner du herCupcakene over her, må være noen av de beste jeg både har smakt og lagd. Oppskriften finner du her, til disse har jeg brukt den enkle smørkremen, den finner du herDisse over lagde jeg til ære for siste dagen i påske, gjorde en liten vri på enkle frostingen, som du finner her

Happy cupcake day!Oppskrift Enkel Smørkrem/frosting

12.04.2012 @ 15:41 i Mat og drikke 2 kommentarer

Smørkrem lages i en fei, med en en kjøkkenmaskin - enda fortere. Jeg bruker som oftest denne:

- 100 g meierismør
- 300 g siktet melis
- 1 1/2 ts vaniljesukker
- 5 ss melk eller annen veske

Smøret MÅ være temperert for å få riktig konsistens

Slik gjør du

1. Pisk temperert smør og siktet melis til det er jevnt blandet

2. Tilsett væske litt etter litt, til du får en krem som er lett og smidig å jobbe med

Blir kremen for hard, tilsetter du bare mer veske. Er kremen for bløt, kan du prøve å sette den i kjøleskapet i 30 minutter, eller tilsette mer melis - husk at den må være siktet, hvis ikke blir det klumper.

Varier og eksprimenter

Husker dere påskecupcakene jeg lagde på mandag? Skulle egentlig vente til i morgen, men den er for god til å holde tilbake. Oppskriften har dere over her, det eneste jeg gjorde var å bytte ut 5 ss melk med 6 ss baileys. Om du ikke er så glad i smaken av alkohol men liker selve smaken av baileys, kan du balansere med kaffe.
Bare husk at veskemengden må være den samme heletiden, husk på dette om du i tillegg vil tilsette flytende farge.Hjelp meg, tips meg

11.04.2012 @ 19:42 i Soverom 2 kommentarer

Hei vackra ♥

Plutselig bestemte jeg meg for gulv, kan ikke røpe alt enda, noe må jo vi ha å glede oss til. Istedenfor å sitte å se på at malingen tørker, er jeg på plass forran skjerm og tastatur for å nettshoppe litt til soverommet, nå synes jeg det har gått vel lang tid siden vi pusset opp. Jeg håper virkelig at de lift gardinene kommer i det stoffet jeg hadde valgt i utgangspunktet.

Til dere nye, herlige folk som ikke har sett soverommet

Flere bilder kan sees i soverom-kategorien på bloggen her.

Og for dere som ikke ser det, er sengetøyet på bilde nr 1 her oppe, helt feil, så utrolig feil. Jeg mener, vi er vel ferdig med både jul og påske?
Det er på høy tid med en oppgradering i sengetøysortimentet, og jeg har funnet noe, som jeg riktig nok allerede har lagt i handlekurven hos Ellos.Gutsen sengesett fra Ellos, stort pluss for et 6 delers sett for en prislapp på kun 299 -, Jeg går selvfølgelig for fargen Linbeige til venstre.Stripet sengekappe, også fra Ellos. Har også lagt 2 stk jill sengesett i handlekurven. Når jeg ser på sengekappen, angrer jeg ikke et enesete sekund på at jeg valgte bort sengestammen. Kjempe greit å kunne variere.
Liker dere det?

Jeg vet jeg kan være vanskelig noen ganger, (ja, okei, som oftest) men denne gangen har jeg ganske få kriterier, ihvertfall til å være den som til vanlig har en hel liste med kriterier.
Sengetøyet må:

♥ Ha striper i seg
♥ Ikke noen andre farger enn beige og hvitt
♥ Kunne vaskes på minst 60 (helst 90 grader)
♥ Ikke koste mer enn 500 -, pr sett ( 1 dyne og 1 pute )

Før jeg klikker dette hjem; er det noen andre som vet hvor jeg kan få tak i lignende stil? Jeg kunne f.eks tenkt meg et sett med litt bredere og litt tynnere striper øverst, gjerne med flere nyanser i beige-tonen.
Kom gjerne med tips og råd til hvordan gardinene (ikke lift gardinene som er bestilt) skal se ut og hvordan jeg kan få tak i dem.

Jeg vet at dere sitter inne med noen gode idèr, og ikke vær redd for kommentarfeltet, jeg vet dere er der alle sammen, jeg vet det faktisk så godt at jeg måtte gnikke meg i øynene 1, 2, 3 og 4 ganger for å se etter om det faktisk var sant at jeg lå på topplisten i Bergen. Gøy!

Innkjøp

11.04.2012 @ 11:48 i Ting og Sånt 2 kommentarer

God lunsj,dere ♥

Så, siden jeg måtte gjemme vekk mine siste innkjøp på grunn av at mannen kom hjem litt tidligere enn ventet, tenkte jeg å vise dere dette i dag! Det stemmer at han er en av mine faste lesere, men nå kan jo han finne det ut via bloggen, og samtidig bli overbevist av deres (mest sansynlig) positive tilbakemelding. (Takk på forhånd, høhø).

Nye spisebrikker til hverdagsmiddagen var sårt trengt.
Fant disse på Åhlens, så fine!For noen dager siden, mens jeg tørket støv, klarte jeg å knuse den ene telys lykten jeg hadde i vinduskarmen. Nå står den andre der veldig ensom, så nå skal den erstattes med dette fine paret her:

Glass lykter fra ÅhlensServiettholder, hvor skal jeg begynne? Jeg lette Bergen sentrum rundt etter en hvit serviettholder i rotting, men neida. Denne skal pusses og males.Også de fine serviettene daYou like?

Jeg tripper i treningstøyet her, jeg kan dele så mye som at den ankelen ihvertfall ikke blir bedre, snarere tvert i mot, på tide å komme seg til legen? Kanskje, må tenke på det litt til, mens jeg tester ut sykling istedenfor løping.

Nå må jeg rydde vekk alt rotet her, før øynene mine blir rød, deretter skal det males, tak, vegger, vindu, you name it. Jeg trenger forresten deres hjelp til valg av gulv til closet og kontor..
Vi skrives senere!

Skjebner og nytt til kakefabrikken

10.04.2012 @ 19:01 i Ting og Sånt 2 kommentarer

Hei igjen ♥

Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg føler meg rimelig effektiv når jeg kan si jeg har vert på trening, IKEA, Åhlens, Riviera Maison, Tilbords, hobbykjelleren, Meny for litt handling og Stoff og stil for oppdrag lystett liftgardin.

Vedsiden av min lille oppramsing av noen av mine favoritt butikker, kan jeg også meddele at lystette liftgardiner faktisk eksisterer, in fact, så er det ikke verre enn at du bare sier til stoff og stil damen at du vil ha et fòringstoff på baksiden av stoffet du vil ha. Hurra for stoff og stil og hurra for fòringstoff.Jeg kommer selvfølgelig ikke foruten noen «bumps in the road», for når Ingrid skal handle noe, så møter hun alltid på spennende skjebner og utfordringer, så det kan godt være at hun må rive seg i håret fordi stoff og stil damen finner ut at stoffet, som perfekt matcher både tapeten, mønstrene og fargene i rommet, har gått ut av produksjon. Men det vet vi ikke sikkert enda, og skjebne er egentlig noe tull, siden Ingri alltid på en eller annen merkelig måte, får det akkurat som hun vil, selv om det ofte innebærer litt krasse vokaler og riving i hår. Den tid, den sorg, stemmen kan man forandre på og håret, det vokser ut igjen.Jeg kan også meddele at på IKEA, klokken 10:45 i dag, var et eneste kaos. Jeg angrer egentlig litt på at jeg var der i dag, fordi jeg ikke liker å være en del av et så stort kaos, og i tillegg måtte betale for det. Det varte heldigvis ikke så altfor lenge, bare lenge nok til å observere eldrebølgen som skal lære HURTIGKASSEN for ca 10. gang.Jeg har ikke gått helt tom for min meddeling-het enda, for på veien hjem fra IKEA Åsane, måtte jeg  gå et ærend som hadde location sentrum. Og da må jeg nesten, nok en gang, få meddele at det overhode ikke var for å putte noe av dette i vesken min

 For hvilket konditori - skap har vel ikke godt av en liten oppgradering? Ikke si noe til Stein Inge, da :D

Gårsdag og pang start

10.04.2012 @ 08:01 i Hverdagsliv 4 kommentarer

God morgen, herlige mennesker. Er dere klare for ukens pang start? det er jeg. Men først litt bilder fra gårsdagen, lammekjøttet var så utrolig mørt og perfekt krydret. Mmmm, også dèn sausen da, ingenting som slår sjysaus av lammesjy.

Fløtegratinerte poteterUpåklagelig stemning ved bordetHun dessert - søsteren minJeg kan love dere at den smørkremen jeg lagde til denne dessert-cupcaken smakte himmel. Oppskriften kommer på fredag, siden det passer best!

Nå skal jeg og mannen på en liten løpe tur, også blir det dusj, frokost og avgårde på "stoff til lift-gardin - jakt". Jeg håper på å finne noe fint til soverommet, som har et ikke-solgjennomtrengende stoff, siden spesialgardinen til vinduet vi hadde bestilt ikke produseres lenger. Deretter blir det noen timer jobbing, også må den walk in closeten males ferdig, for nå er vi mektig lei over å ikke ha verken kontor eller walk in, siden walk in må bli ferdig før vi kan begynne på det som skal bli kontor, high five for that!

NÅ må jeg tutle. Vi skrives helt sikkert senere ♥

Siste påskedag

09.04.2012 @ 15:21 i Hverdagsliv 3 kommentarer

Hei

Fra i morres og til nå, har jeg stått på kjøkkenet. Klokken fire kommer gjestene, og da skåler vi for siste dag av feriedagen, med lammelår på tallerkenen. Jeg hadde helt glemt dessert, så jeg lagde noen kjappe cupcakes, med baileys i smørkremen.. Mmm, for en smak. Den gleder jeg meg til.

Slenger inn noen få bilder, dette blir så i farten at jeg ikke orker å copyrighte dem, men husk at det fremdeles ikke er lov å bruke bildene mine uten å ha spurt meg pent først.Mens andre allerede har smakt på første dag i den vanlige hverdagen, skal vi nyte den siste fridagen fullt ut. Nå skal jeg starte på sjysausen, Mmmmm. 

Kos dere resten av dagen, fininger ♥

Gjør påsken romantisk med et velfyllt påske egg

08.04.2012 @ 21:34 i Tips og Triks 0 kommentarer

Hei dere. Da har vi vert på kino, til en forandring gikk vi på en tidligere forestilling og er allerede hjemme. Siden mannen fikk så akutt vondt i magen, stakkar, ligger han på sofaen, og jeg bak tastaturet og koser meg.
Påsken har alltid betydd mye for oss, stikkord som "tilbringe kvalitetstid sammen" , "vise hverandre kjærlighet", og "ha det gøy" er øverst på listen i denne høytiden.
I fjor var jeg på påskejakt etter X antall egg, med kart og det hele som mannen hadde stelt i stand.

I år gjorde vi noe gøy, men litt mer min greie. En romantisk greie. For hvem vil vel ikke ha et egg fyllt med komplemanger og rosende ord?For å gjøre det ekstra spennende, bestemte vi oss for dette over en måned før påske.

Vi ble enige om å skrive minst 10 ting vi liker med hverandre, det var ikke akkurat vanskelig, jeg måtte stoppe på 19, fordi egget ble så fullt.

Bilde til høyre er min topp 4 fra Stein Inge, mens bilde til venstre viser Stein Inge's topp 5.

Dette er, uten den minste tvil, det beste påske egget jeg noen gang har fått, og det setter "money can't buy happyness" helt på spissen. Selv om jeg har over et halvt kilo med smågodt øverst og langt innerst i kjøkkenskapet, tror jeg faktisk at jeg, med dette egget, kunne vert det foruten.

Prøv det sammen med din kjære du også! Det er aldri for sent ♥

Påske og sånn

08.04.2012 @ 13:22 i Hverdagsliv 0 kommentarer

God påske, alle ♥ Nå er den snart over, så det er bare å nyte den fullt ut. Fra fredag har det vert full relax. Og Har ikke inneholdt så mye annet enn dette:Etterfulgt av dette:Og siden vi begge har fri til samme tid, noe som er sjelden kost her i huset, måtte det også bli litt av dette:Det er så herlig. Det blir bare kos og hygge, som vi deler sammen med familie og venner, i går var vi hos min søster og resten på middag og var ikke hjemme før nærmere halv 2 på natten.
Er det noen av dere som har Dolce Gusto forresten? Har dere smakt Nesquik sine kapsler? Et veldig godt avbrekk fra kaffen.Nå skal jeg, og håper at også dere nyter de siste dagene med avslapping og whatever det ikke blir så mye av ellers i hverdagen.Jeg lukter Kino i kveld, selv om mannen foretrekker film i sin egen sofa og stue, så må jo han ofre litt for en som synes at kino inneholder et snev av sosialisme? Har dere sett "The Grey"?Glemte helt å fortelle om noen helt spesielle påske egg her i år. Jeg viser dere senere, litt oppussing kommer man ikke unna, selv på 1. første påskedag!

Ha en fin en ♥

Konkuranse

05.04.2012 @ 22:13 i Tips og Triks 0 kommentarer

Klikk play for å se traileren til American Reunion!

KLIKK HER for mer informasjon om konkurransen der du kan vinne kinobilletter til American Reunion!

Stikkord: reunionvinn

Orden i knivene

05.04.2012 @ 17:29 i Tips og Triks 0 kommentarer

Hallo, hallo. Har dere en fin skjærtorsdag? ♥  I dag har vert en god dag her i huset, uten med for mye på planen, og muligheten til å bare ligge å nyte en kopp med nytraktet kaffe på sengen sammen med den elsekde mannen min. 

I går mens jeg tråsket rundt i byen, var jeg innom Tilbords. En butikk som alltid er verdt et besøk, som vanlig, gikk jeg ikke ut derfra tomhendt.

Jeg har lenge sett etter en slik knivblokk, som de faktisk har utstilt på Tilbords Lagunen, men ikke til salgs pga produksjonsfeil. Noen av dere kommer helt sikkert til å rynke på nesen og føle seg skyldig fordi jeg har lagt et hat-forhold til den klassiske magnetstripen som de fleste henger på veggen.Med denne knivblokken har du knivene dine lett tilgjengelig og veldig synlig, helt ypperlig dersom du er glad i å tilbringe mye tid på kjøkkenet og er glad i knivblader av god kvalitet.

Visste du at:

- At knivene blir sløve av å oppbevares i kjøkkenskuffen?
-  At rustfrie kniver er aldri er helt rustfrie? Vask og skyll kniven (aldri i oppvaskmaskin) etter bruk og tørk godt av, slik at ikke fukt og syre fra maten ødelegger bladet.
- At en fullblods japansk kokkekniv koster mellom 25000 - 35000 NOK og at japanske kokker kun bruker og kjøper maks 2 av dem i løpet av hele sin karriere og behandler knivene som et kjært barn?
- En kniv som ikke har hakk i eggen skal aldri slipes? Er kniven sløv, skal den brynes - enten ved hjelp av et diamantbryne eller et keramisk bryne.Dette er knivene som blir brukt hver eneste dag, men siden jeg har enda flere kniver, går jeg nok til anskaffelse av en til, slik at jeg kan ha hele samlingen fremme. De fortjener å bli sett, rett og slett.

Creds til dette produktet for:

♥ Stødighet
♥ Fint og symmetrisk design
♥ Sterk magnet
♥ Pris

Prisen på knivblokken har en ordinær pris på 525 NOK, noe som jeg synes er absolutt verd pengene. Du får den nå på tilbud til kr 250 NOK hos Tilbords

Annonse

En ny, fin og bedre dag

04.04.2012 @ 19:14 i Hverdagsliv 6 kommentarer

Kjære fine, vakre lesere. Dere er så fantastisk. Tusen hjertelig takk for god og positiv respons på gårsdagens innlegg. Synes det er kjempe bra at dere deler det samme synet som meg, på den måten føler jeg meg ikke så utenfor, slik som jeg gjorde i går.

Til alle som lurte på hvordan det går med foten, kan jeg fortelle så mye som at den ankelen som ikke var skadet fra før av, er fin, mens den andre må nok opereres, med mindre det kommer en mirakel kur som gjør at jeg kan unngå kniven. Den tid den sorg.

Den nydelige solen skinte heldigvis i dag også, slik at jeg kunne gjøre opp gårsdagen med en ekstra fin dag i dag. Og jammen meg får jeg det til. Ingenting er som en dag med en god venninde, Bergen med sol på og god mat.
Vi startet med sushi frokost.. Dersom du ikke har vert innom Ichiban og du bor i Bergen, har du virkelig gått glipp av meningen med livet. Høhø.Deretter bestemte vi oss for å dra på Fløien. Det  var så kald vind, så vi bestemte oss for å dra innom noen butikker for å se etter et skjerf, men hallo? de skjerfene vi fant var jo tynnere enn strømpene jeg hadde på meg. Vi er faktisk bare i April folkens!Ann B fant en marihøne på veien. Ladybug.Vakre byen "min"
Her kommer et lite bilderas fra en vakker dag:

Nå er jeg klar for å sprette hvitvinflasken, ta beina på bordet en, god dvd i spilleren og popcorn i skålen. Da vi var innom litt butikker i dag fant jeg noe veldig lurt noe, som jeg har lett etter lenge. Viser dere i morgen.God påske, håper solen skinner på dere alle, fininger!

Når uhelllet er ute og DU ser det

03.04.2012 @ 13:26 i Hverdagsliv 17 kommentarer

... så ignorer det (unskyld ordbruken) for faen ikke.

Begynner først med å beklage for gårsdagens ikke-oppdatering, jeg hadde vel helt ærlig talt ikke dagen. Men i dag er en ny dag, solen skinner og humøret er tipp topp. Ihvertfall var den det. Jeg hadde aldri min villeste fantasi sett for meg at et innlegg på denne bloggen skulle finne sted i kategorien "samfunn", men i dag synes jeg dette var en passende kategori.

Det fine været gir meg lyst til å løpe ute, asfalt istedenfor mølle virket ikke som en dårlig idè i dag. Når jeg hadde blitt litt varm og skulle gi på litt ekstra, møtte jeg kanten på asfalten og vrikket begge bena, inkludert den jeg har skade i fra før av. Det var så vondt, huff. Jeg prøvde å reise meg, hadde ikke sjangs. Mens tårene falt nedover ansiktet mitt prøvde jeg forfjamset å rette opp i beina mine som var krysset i alle mulige retninger.

Mens jeg gjorde dette la jeg fort merke til alle bilistene som kjørte forbi, og jeg kan med hånden på hjerte fortelle at de ikke engang var borti med så mye som lilletåen på bremsen, ikke noen av dem stoppet, ikke en eneste en, selv om jeg faktisk lå slengt og forslått langs veien bilene deres triller på.
Så hva skjer egentlig med dette landet?  For etter å reist i en rekke land tross min unge alder vet jeg at det absolutt ikke er sånn over hele verden.Før jeg la ut på det som var dagens treningsøkt gikk jeg mange runder med meg selv om jeg skulle ta med meg mobilen eller ikke, jeg pleier å bare ta med en ipod nano og en jakke.
Grunnen til at jeg til slutt valgte ta med mobilen var helt og holdent fordi jeg ville ta bilder med den siden det var så fint vær ute. Ikke fordi jeg tenkte jeg kunne falle å slå meg skikkelig, ikke komme meg opp og at jeg må ringe noen andre fordi de som faktisk ser meg og situasjonen ikke vil hjelpe eller i det heletatt vurdere å få en oversikt over den.

Mannen er på jobb, de fleste av familien er på jobb, hva om mobilen hadde knust i fallet? Hva om jeg hadde falt så hardt at jeg ble bevisstløs? Og sist men ikke minst: hva om jeg hadde ignorert deg?

Jeg vet jeg ikke er den eneste, bare les igjennom denne korte artikkelen.Jeg trenger ikke å gå lenger tilbake enn fem dager, hvor jeg viser min rake motsetning i situasjoner man fint kan sammenligne med dagens.

En søt eldre dame, som skulle ha honningen som sto for høyt for hennes rekkevidde. Hun sto så høyt på tå hun kunne, men fikk ikke tak i den. Jeg talte 4 personer (som ikke var eldre og lav) som bare gikk forbi mens hun sto der og ikke helt visste hva hun skulle gjøre. Jeg spurte pent om hun trengte hjelp, hun sa ja, og jeg rakk henne honningen som jeg var i stand til å rekke.

Jeg husker også veldig godt en yngre dame, kanskje et par-tre år eldre enn meg, som satt i bilen sin og gråt, jeg satt i bilen vedsidenav og ventet på noen andre som var på butikken. Etter 5 minutter klarte jeg ikke å se på henne mer, jeg gikk ut av min egen bil og dunket forsiktig på ruten hennes for å spørre om det gikk bra med henne. Det hele førte til en lang samtale og at hun smilte når vi sa hade til hverandre.

Det er vel sånn det skal være? Ihvertfall litt i den retningen? Jeg forventer ikke at man skal loffe rundt og oppsøke problemer, konflikter og ulykker for så å fremstå som helt eller en helgen, men å vise noen andre enn dine kjente, kjære og nære medlidenhet og omsorg når det er så åpentlyst og rett fremfor deg er vel du i stand til?

Dagens hendelse er slett ingen kjekk opplevelse. Èn følelse er at ankelen min er kjempe vond og mest sansynlig må opereres, men det er en helt annen følelse å være sjokkert og fryktelig lei seg og såret over at så mange ikke er mer medmenneskelig enn dette eller ikke viser tegn til medmenneskelighet i det heletatt
Jeg fikk til slutt samlet meg, og hinket og haltet hjem, som heldigvis ikke var så langt unna, flaks i ufalks at jeg ikke hadde komt lenger, for ruten som var planlagt er over 4 km fra hjemmet mitt.

Lørdagens happening

01.04.2012 @ 18:51 i Hverdagsliv 6 kommentarer

Hey hey hey! Er formen fin i dag? Min er ganske stigende, eller kanskje ikke. Kjente det var på høy tid med en samling, og vi, ihvertfall jeg (som lagde litt for mange og gode drinker til meg selv) hadde det kjempe hyggelig.Mmm, gikk en del av disse ja. I love a splash with cranberry!Jalla jalla, baguette til alla. Trodde vi, Stein Inge tok med seg halvparten på guttekveld, da han fant ut at vi til slutt faktisk bare ble jenter. Men gode, det var de, ihvertfall ifølge alle som fikk smake.Fine jenterFine jenter begynner å bli i et fint humør


Det finnes bare en Ann B, and i love herHun galne modellen min som du kan lese mer om her, nevnte jeg at hun er singel?  Veldig fin i formen her altså.Vi prøver å være normal, men det var bare ikke vår dag, altså..

I dag har det vert et helt merkelig værskifte, fra snøstorm til veggene knaker, til sol og helt blå himmel i et tidsrom på 60 min.

I dag skal det denne skrotten pleies med sjokolade, sofa, pepsi max, mannelig armkrok og tv.God søndag til alle fyllesyke sjeler der ute. Er du, forresten, gravid? - Det er jeg også, hver eneste 1. april.
Begynner ikke den å bli litt utgått?

So long!

hits