Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Arkiv måned: mars 2012

Klar ferdig klar

31.mar.2012 @ 16:05 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Haha, når man er så effektiv, er det alltid litt tid til overs. Ønsker alle en kjempe nydelig lørdag. Jeg kjenner det skal bli godt å se vennene våre igjen. Nå er håret krøllet (takk May helen) musikken på stereoen og vinen er i glasset.Vi blogges i morgen, fininger!


Nydelig lørdag

31.mar.2012 @ 11:51 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Eller, nå har jo jeg vert våken en stund.. Den solen altså, man blir så opplagt. Hørte rykter om at det var hvitt på bakkene i går kveld, ihvertfall så er den smeltet nå.Har akkurat inntatt en lett frokost, omelett ala Ingrid.

Nå er jeg klar for å kokkelere en knall god tomatbasert kjøttsaus som jeg skal bruke til pizzabaguettene i kveld. Ikke nok med at det er en nydelig dag, huset mitt blir fyllt med nydelige folk også. Satser på å ikke ende opp på krykker denne gangen også. Haha.

Ha en fin en!

Fredagskos (oppskrift marinert chicken curry)

30.mar.2012 @ 20:01 i Mat og drikke 8 kommentarer

Fredag fortjener en ekstra god matrett. I dag er det chicken curry på menyen. Chicken curry er en indisk rett, men siden jeg er halvt fra Thailand liker jeg å gjøre min egen Thailandske vri, den største forskjellen må være at jeg liker å få syrligheten fra lime, framfor creme fraiche, i dag har jeg brukt begge deler. Jeg legger alltid kuttet kylling i marinade i minst en time før jeg steker det. Denne oppskriften holder til 3 personer, i dag brukte jeg 2 store kyllingfileter.Marinade

2 ss kumin
1 1/2 ts chillipulver (alt ettersom hvor mye du tåler)
4 ss karri
1 finhakket rødløk
2 finhakket sjalottløk
4 fedd hvitløk, finhakket
1 ts paprika
3 krm frisk koriander
2 krm frisk vårløk
3 ss olje
3 ts sesam frø
saft av 2 lime

Bland alt dette sammen med oppkuttede kyllingbiter, la det stå i kjøleskapet minst en time før det stekes.Saus

Når kyllingen er klar for å stekes, steker du den i en høy panne, slik at du kan lage sausen i samme panne. Husk å steke i flere omganger dersom det er for mye kylling i forhold til pannens omkrets, husk at kyllingen skal stekes, ikke kokes. Bruk gjerne en kraftig og tung jerngryte.

Ingredienser

2 hvitløksfedd, finhakket
1 ss karri
1/2 ts salt
1/s ss tomatepurè
ca 2 ss revet ingefær (fersk)
1 ts gurkemeie
2 ts chillipulver (pass på så du ikke brenner deg, husk å lage etter dine smaksløker)
2 dl vann
1 boks creme fraiche

Bland alt i samme rekkefølge ingrediensene står skrevet over, la det småkoke i ca 10 min før du har oppi creme fraiche. La det deretter trekke i ca 5 min. Smak til med mer krydder etter behov.Tilbehør

Dette er litt smak og behag, dersom jeg hadde hatt litt mer tid til rådighet i dag, hadde jeg laget nanbrød. Det er også veldig vanlig og servere dette sammen med ris, jeg, thailanderen som jeg er, bruker selvfølgelig jasmin ris, inderne bruker veldig ofte basmati. Begge deler er kjempe godt.Pynt med litt koriander, og ha gjerne fersk tomat, agurk eller paprika på siden.Masse lykke til, masse god helg, og velbekomme!

 

Pust i bakken

30.mar.2012 @ 13:01 i Hverdagsliv 4 kommentarer

God fredag, skjønninger! Håper alle har fredagsfølelsen intakt. Var oppe tidlig i dag, har vert på trening (flink jente), vasket 3 maskiner med klær og handlet til påske. kjempe klar for lammelår! Jammen flyr tiden når man er for opptatt til å se på klokken.
I morgen har jeg fått til å samle de aller beste jentene jeg vet om ++. Jeg gleder meg, det er så altfor lengesiden.

Nå har jeg en liten pust i bakken, med p4 på radioen, BRIE på en seng av ruccola og litt blogging.Mmmmm.Jeg får nyte salaten så lenge den varer, har veldig mye på agendaen i dag, vi skrives sikkert i kveld fordet. Until then; ha en nydelig fredag!

Salt, pepper og farmors skatter

29.mar.2012 @ 22:26 i Ting og Sånt 4 kommentarer

Hei folkens, sent innlegg fra meg i dag. Gikk rett fra en hektisk men fantastisk gøy dag på jobb, til et etterlengtet besøk til farmor. Vi mimret om "gamle" dager fra da jeg var liten over mange kopper med te. Ubeskrivelig kjærlighet.

Tok også et dypdykk i noen av skattene hennes som bærer så mye historie, før krigen. Dette liker man.

Bare sjekk disse salt og pepper bøssene (heter det det?)

Og disseOg denne herligheten her

For ikke å snakke om den lampen der, den ser så..... historisk ut. For en dag, en god dag, veldig god dag.

Nå blir det sengen på både meg og mann. Hipp hurra for fredag i morgen, kjempe klar for helg.

Vi blogges i morgen, fininger!

Ukjent

28.mar.2012 @ 10:17 i Foto 0 kommentarer

Hallo hallo. SÅ, for en stund tilbake fikset jeg litt på et bilde av en god venninde av meg. Var i storartet humør så jeg la det ut på veggen hennes på facebook og fikk kjempe god respons.
Med slike utgangspunkt som vist under, går redigeringen som en lek. Desverre bærer fotoet et preg av at det er tatt i farten med et litt mindre avansert kamerahus, er ikke vant på å redigere på akkurat det området, men litt sjarmerende er det likevel.Bildet er tatt på bryllupsdagen vår, og etter å ha sett tidspunkt på når bilde er tatt, er dette rett etter vi var ferdig med vielsen. Vi har aboslutt alle bryllupsbildene bortsett fra dem som ikke er tatt med vårt eller fotografene sitt kamera i en og samme mappe, derfor er personen bak linsen på dette bilde fremdeles ukjent, så om noen var til stede denne dagen og har en anelse er det bare å skrike ut!Ha en fin dag!

Spring Picnic

27.mar.2012 @ 20:00 i Foto 8 kommentarer

Her igjen, dere. Håper dere har hatt en nydelig dag. Det har jeg. Håper også dere er klare for et lite bilderas. Når jeg skriver lite, så mener jeg altså et lite utdrag, for i dag ble nemlig knipset så mye som 318 bilder. Utløserknappen var varm til slutt, og det var jeg også!

Here goesNoe for enhver smak her, håper dere likte det!

Ha en fin dag

27.mar.2012 @ 11:30 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Hisann, vakre mennesker. Er ikke denne dagen herlig? Titter raskt innom. Nå skal denne dagen nytes med fri til diverse Ingrid ting. Har pakket piknik kurven, er det noe Bergensere kan, er det å nyte dagene med sol, fullt ut. Vi tar den garantert aldri for gitt!Håper dere får en fantastisk dag. Kanskje det blir litt bilder en liten foto shoot i dag?

Vi skrives senere!

Vakker og Spesiell

26.mar.2012 @ 20:03 i Foto 5 kommentarer

Foto gir meg utrolig mye. Det gir meg en indre ro som ikke kan beskrives med ord. For meg er alt som sees gjennom linsa vakkert, særegent, spesielt, en skatt.

Ingenting er som å sitte forran skjermen med en kopp te, god musikk, masse stearlinlys rundt en, for så å være kreativ med øyeblikkene man tok ved å trykke på utløseren.

Et lite utdrag av dagens lille utflukt.

My owl

26.mar.2012 @ 13:32 i Ting og Sånt 3 kommentarer

La dere merke til ørepynten jeg har på meg i dag? I love them!
Ny uke

26.mar.2012 @ 06:06 i Hverdagsliv 1 kommentar

God morgen, godtfolk! Er dere like tidlig oppe som meg?
Håper alle får en nydelig mandag. Jeg er ihvertfall klar for å face alt mandagen har å by på.Hepp hepp!

Picture my sunday

25.mar.2012 @ 19:26 i Hverdagsliv 3 kommentarer

Hallo folkens. Har dere hatt en fin søndag så langt? Ikke mange timene igjen til den er over nå, husk å stille klokken!
I natt tok jeg igjen mye etterlengtet søvn, og sov i hele 13 timer. Nå er jeg uthvilt og fullstendig klar for en ny og hektisk uke.
Startet som vanlig søndagen med en ekstra god frokost.Gikk en liten tur og fant enda flere vårtegnDeretter ringte pappa og spurte om vi ville være med han og lillebror på vilvite senteret. Klart vi vil!Søte lillebror som ihvertfall ikke er liten lenger.Flott dag. Nå har vi akkurat slengt en hjemmelaget pizza i ovnen, den ble jo avlyst i går siden jeg sovnet tvert i fanget på min mann når klokken bare var 21:30.

Mmmm, lukter godt. Ha en flott søndag videre, søtinger.

Jentekveld

24.mar.2012 @ 09:27 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God morgen, fininger. Hadde dere en fin fredag i går? En nydelig dag her i gården ihvertfall. Og Kine elsket gaven, like mye som meg! Husker dere fotoet i dette innlegget?På torsdag hentet jeg det på trykkeriet i stort format, it looks good!Startet dagen med handling og små fristelser på den solfyllte terassen!Dekket bord

Og når klokken nærmet seg 20:00 var det klart for middag med the voice i bakgrunnenBilde er komt på plass. Prøv å ignorere klesstaviet i bakgrunnen, haha.Oksestek med rosê pepper saus, fløtepoteter og grønnsaker. Mmmm.Sjokolademousse - legg merke til at pynten på toppen er koriander og ikke sitronmelisse, haha. Kine mente hun bare kjøpte bunten som hadde de fineste bladene. Typisk hun!Vakre Kamilla!

Vellykket kveld, nå står gårsdagens rester på frokostbordet, etter det er inntatt blir det tur i fineværet og oppsetting av hagemøbler. Ja takk til vår!

God lørdag alle!

Smak av helg (oppskrift på små saftige cupcakes)

23.mar.2012 @ 16:20 i Mat og drikke 0 kommentarer

Når det er helg liker jeg å bake. Ingenting er som et hus fyllt av nybakst lukt i hele huset og kalenderen viser fredag eller lørdag.

I det siste har det gått mye i cupcake og andre småkaker. Sist gang jeg la ut bilder og oppskrift var dette en av den avanserte sorten, og de var kanskje litt store dersom man bare er to.Sjekk ut flere smakfulle bilder her og oppskrift her.

Derfor kommer jeg nå med en oppskrift på noen saftige og søte smaksbomber som er passelig i størrelsen.Denne oppskriften holder til ca 20 passe store cupcakes. Om du vil fryse ned, og vil at de skal smake nybakt også når de er tint opp igjen, anbefaler jeg en teskje eller to med vegetabilsk olje, og en ts salt. Dere aner ikke hvor utrolig saftig det blir. Nam nam!Du trenger

3 egg
3 1/2 dl sukker
225 g smør
2 dl melk
5 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
1 ts salt
2 ss vegetabilsk olje

Slik gjør du

- Pisk eggedosis av egg og sukker
- Ha i romtemperert eller smeltet smør, ha i melken
- Bland alt det tørre og bland det med eggedosis vekselsvis med melkeblandingen

Ha i former, husk at bakepulveret gjør at de hever, fyller du helt opp til toppen, vil toppen av kaken komme ganske langt over toppkanten på formen.
Stekes på 180 grader i ca 20 min.

Dette er en kjempe enkel grunnoppskrift som dere fint kan mekke sammen i en fei. På de lyse liker jeg og tilsette 3 ss kardemomme og 2 ss kanel.
De mørke er sjokolade og da tilsetter jeg 2 1/2 ss kakao.

Lek deg også med frosne bær, sjokoladebiter, banansmak med most banan etc.

Avkjøl på rist, og dekorer med smørkrem, oppskrift finner du her.God helg!

Thank you fredag

23.mar.2012 @ 09:27 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God formiddag leserne mine. Har dere en god fredags følelse i dag? For min del er det en veldig liten håndfull hendelser som kan toppe dagen i dag og det den har og by på.

I går møtte jeg min kjære Cathrine i byen, jeg foreslo kaffe og hun er heldigvis ikke vond og be. Kaffe ble til sushi, og jeg elsker det, for det er virkelig altfor lengesiden både Cathrine og Sushi. Ahh, those everyday moments!

Litt bilder

Over her ser dere hvor skyet og grått det var i Bergen igår, men i dag er en ny dag og jeg våknet til dette rett utenfor soveromsvinduet mitt

I dag skal klesvasken henges ut. Årets første, elsker det. Nå har jeg gjort en final touch på gaven til Kine, og jeg håper hun liker den, for den har jeg brukt litt tid på. De beste fortjener det beste. Hun kommer forresten og henter meg i 12 tiden, så nå må jeg få gjort huset helgeklart i en fei!Unner alle sammen der ute en absolutt nydelig fredag, og spesielt til de som bor i Bergen og deler denne følelsen og gleden over det gule på himmelen som gjør Bergen vakrere enn alle andre byer som finnes!

Eg lika dåke, oppskriften på helge cupcake, som jeg lovet dere, kommer senere i dag!

Bryllupsmesse Bergen 2012 Bildedryss

22.mar.2012 @ 16:08 i Bryllup 0 kommentarer

Mange av dere har mast og pushet på meg angående bilder fra bryllupsmessen, som fant sted i Grieghallen i Bergen i februar. Og det er veldig bra, for nå tror jeg at jeg har klart å skrape sammen noe representabelt.Angelina platinum er ført opp på veldig mange ønskelister i år. Se mer av dette serviset her. Og les mer om porselenet "Fine Bone China" her. Har selv dette porselenet, og det er så vakkert. Produsert i Thailand, mitt andre hjemland.

Er det noe jeg husker fra planleggingen av mitt eget bryllup, var det vanskeligheten på å finne bakeri og konditorier som baker denne såkalte "bokskaken" eller "stabel kake", som den også kalles, den amerikanske sorten av etasjekaken vår, som vi alltid har på stativ.

Jeg ble til slutt så lei meg, og så frustrert over at denne kaken var så lite tilgjengelig og utprøvd, selv i de virkelig store kjedene, og utenkelig var det at alt fant sted i en såpasse stor by som Bergen. Jeg bestemte meg derfor til slutt at jeg skulle lage kaken selv, men på grunn av sykdom rett i forkant av bryllupet, ville jeg ikke ta sjangsen, og endte opp med etasjekake på stativ, som tilslutt ble veldig fint, siden stativet også var fint, og ikke minst, rett og sølvfarget.To år etterpå, er det endelig noen som kaster seg ut i det, og fører denne type kake. Desverre er det kun denne størrelsen som er avbildet de baker (ca 50), men jeg har stor tro på at kaken's store etterspørsel snart vil forandre på dette. All creds til solbrød, for et fantastisk tilbud og at de har guts nok til å prøve seg.

Se fremgangsmåte på å lage en slik kake her.Håper dere likte bildene og at dem og de små tipsene kan være til nyttighet og inspirasjon for aktuelle brudepar.

Se forøvrig også video fra bryllupsmessen her.

Mobil nytt

22.mar.2012 @ 09:40 i Ting og Sånt 0 kommentarer

Innimellom alle ærendene mine igår, som forresten var en kamp i det regnværet som var. Hvorfor skal folk ha Bergansjakker til en prislapp på 4 tusen Kr, når dem i tillegg til jakken bruker paraply, også når det er opphold. Bergen altså, vi må være født med vannski på beina og paraply på hodet.

Uansett, jeg møtte en venninde, som importerer tekstiler, kosmetikk og telefon deksler fra utlandet. Sjekk hun ut på facebook her eller gruppen hennes her. Utrolig mye fint.Jeg er desverre litt for lite flink til behandle telefonen slik den skal. Hele min telefonhistorie begynte med at jeg skyllte de to første telefonene jeg eide, i do. Har lenge sett etter et fint cover til iphonen min, men har liksom aldri funnet noe som er helt min stil.
Det har jeg nå.I like!

Svart skinnsofa til salgs

21.mar.2012 @ 19:34 i Tips og Triks 0 kommentarer

Min kjære Catrin har flyttet, heldigvis nærmere meg! På grunn av plassmangel må hun med tungt hjerte selge salongen sin.

Dette er en slitesterk sofagruppe i sort skinn ( 3 + 2 + stol ) som ble kjøpt ny hos Møbelringen i Bergen, september 2010. Modellnavn er Zorro.

Mye sofa for pengene for deg som vil investere i en sofa du har tenkt å bruke over lengre tid. Den er pent brukt og er ikke for hard.

Nypris: 16000 NOK
Bruktpris: 8500 NOK eller bud

Holder til i Bergensområdet, må hentes.
Se finn.no annonse her (utgår 9. april 2012). Ta kontakt med henne via facebook her eller hennes egen blogg her.

***************************************************************************************************************************************************************************

Sort skinn er kjempelekkert og passer inn i ethvert hjem som ikke allerede har en sort skinnsofa.

Litt inspirasjon*****************************************************************************************************************************************************************************/ diverse bilder fra nettsøk /

Minner

21.mar.2012 @ 11:53 i Bryllup 2 kommentarer

Titter innom og sier hei, så kjapt igjennom noen bryllupsbilder. Ubeskrivelige minnerNå er det på tide å freshe seg opp igjen, etter en tidlig morgen, og dra inn til byen for en hel haug med ærender. Blant annet hente presangen til Kine, gleder meg!

Fin onsdag til absolutt alle sammen der ute!
Gratulerer med dagen!

20.mar.2012 @ 20:00 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Bedre sent enn aldri eller hva? Det har gått i ett idag. Min kjæreste Kine har bursdag idag. Husk min venn; alder er bare et all, eller i dette tilfellet, to..Ufattelig glad i deg vennen. Klar for å ferie deg på fredag!

Når....

20.mar.2012 @ 13:23 i Hverdagsliv 0 kommentarer

.... En sånn låt hører sammen med en sånn video, blir Ingrid glad

Ønsker alle sammen en kjempe fin tirsdag!

A drop of flower

19.mar.2012 @ 14:14 i Foto 6 kommentarer

Klokken 14:14? Av og til ønsker jeg at jeg var i stand til å stoppe klokken.. Phew..Mandagsøkt unnagjort, og langs veien bort til SATS var det noen vakre tegn som sto der å gliste i solen

Those flowers!A drop of flower

De to øverste bildene av meg er altså tatt med front-kamera på iphone, dersom det skulle være noe tvil, haha.
Skal si det tar litt tid med denne merkingen, men heller litt ekstra tid på ræva og tastaturet framfor å plutselig finne mine egne verk lagt ut på nett av noen som kaller det sitt eget. Hmpf!

Ønsker alle sammen en nydelig mandag

Sunday chocolate

18.mar.2012 @ 20:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHeia livet.. Gjett hvorfor jeg fra nå av gjør meg selv en tjeneste når jeg merker bildene mine da?
Til tross for den manglende funksjonen for å lagre bildene på bloggen er det virkelig folk som gidder å stjele bildene uten i det heletatt å ha spurt meg først - i dont like you!Har vært borti det så mange ganger, at jeg gidder ikke å blåse det opp til noen stor sak. Jeg feirer med litt mer sjokolade og en stor kopp med te under et pledd med verdens beste mann, fin måte å lade opp til ny og fersk uke. Etter en solfylt dag, høljer det nå ned og det lyner og tordner faktisk, dette lover bra.

Oppskrift på de normal-size cupcaksene mine tenkte jeg å spare til fredag, siden det er en perfekt inngang til helg. Friday - i promise.

SO LONG!

 

Stemning

18.mar.2012 @ 10:11 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hallo hallo. First thing first. Sjekk det været jeg våknet til i dag.En nydelig og trengende kveld i går. Selv om jeg sovnet i sofaen i armkroken til min kjære klokken halv ti. Lagde en knallgod salat til middag i går. Med hjemmelagde fiskekaker. Til venstre ser du min, siden jeg er oliventryne.I motsetning til meg er min kjære en dressing person, så det må han få.

Deilig smak av lørdag der altså. Men det stoppet ikke der. For jeg lagde noen helt fantastiske cupcake's. Det eneste jeg angrer villt på, er at jeg brukte margarin til smørkremen istedenfor skikkelig meierismør. Siden jeg skulle lage en del smørkrem (pleier å ha liggende i frysen) og så mye margarin tilgjengelig, tenkte jeg bare "skit au".

Nå har jeg ihvertfall lært, aldri mer margarin!

Kjedet meg litt mens mannen var i dusjen

Og syns disse bildene beskriver mye av stemningen i går. Lunt, koselig og etterlengtetJeg må jo dele oppskriften på de nydelige cupcakene, imens kan dere sjekke ut en annen veldig god oppskrift her. oppskrift på smørkrem finner dere i samme innlegg.
Nyt siste helge-dagen. Her får vi snart familie på besøk, lasagne på menyen, smaker sikkert godt på en søndag også.

Enjoy!

Innkjøp

17.mar.2012 @ 16:22 i Ting og Sånt 4 kommentarer

Hei dere. Lørdag, huset helt for meg selv. Etter å ha chatet med en bekjent i 4 timer på facebook er det på tide å kaste inn håndkle å gjøre noe. Var tidlig oppe i dag, skulle bare til byen for å handle litt matvarer, men så kom jeg over et tilbud på tilbords jeg ikke kunne motståNemlig long drink glassene fra Rosendahl, til bare 99 kr for 4 stk. Det er det jeg kaller et kupp, så jeg kjøpte slik at jeg har 12. Har både kaffe og farrisglassene fra før.Lekre kvalitetsglass som også tåler mye. Hørte fra en liten mus at tilbudet varer ut i dag. Bor du i Bergensområdet vet jeg at nesten alle tilbords-butikkene er tomme, men at de i steden selger ut kaffeglassene for samme pris. Må du ha longdrink glassene, har de et velfylt lager både i Åsane og Wallendahl i strandgaten.Siden det regner trollkjerringer ute, tenker jeg å bake, slik at fryseren også får litt lørdagsgodt. Snakker vi cupcake's?

God lørdag dere!

Friday and friends

16.mar.2012 @ 14:26 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Denne uken var over på et blunk. Hva skal dere til helgen? Etter klokken 18 imorgen skal resten av helgen gå med til å pleie kjærligheten. Det har blitt lite tid til noe ekstraordinært den siste tiden.. Når det er sagt må jeg si jeg savner jentene mine. Og spesielt en, som opererte gallestein i haugesund igår. Etterpå skal hun til Bergen for avslapping hos hennes kjære mor.Those moments. Min kjente og nære barndomsvenninde, som etter 10. klasse flyttet tilbake til hjembyen sin kirkenes, uten meg. Sist gang hun var i Bergen var lille gutten i magen hennes. Nå skal jeg endelig få se han utenfor magen og de skal få se mitt nye hjem. Mye og se frem til!

Ellers savner jeg disse bergensjentene herSånne øyeblikk som herOg ekstra spesielt denne jenten herBare denne helgen, også jeg kaste lassoen og få samlet alt og alle som jeg liker så godt..

God helg til dere jenter, også til dere lesere da. I love you!

God lunsj

15.mar.2012 @ 14:14 i Mat og drikke 0 kommentarer

En god lunsj er ingen heksekunst. Ta småting du synes er godt og la matvarene omfavne hverandre..

Jeg foretrekker ost, pasta eller tunfisk til en lunsj-salat. Kjøtt forbinder jeg mer med middag.I dag har jeg brukt

- Cherrytomater
- Sorte og grønne oliven
- Fetaost (NAM)
- Frees salat
- Gresskarkjerner

Jeg er ingen dressing person, ihvertfall ikke oljebasert. Har jeg veldig lyst på bruker jeg youghurt naturell eller kesam og krydrer til smaken.

Sen lunsj idag som dere ser. Skal til mamma og spise thai mat i kveld, så må spare plass. Wohoooo!

Happy torsdag, snart helg, hjelpes.

Salt, sitron og vår

14.mar.2012 @ 12:41 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei dere. Har dere hatt en fin start på uken?

Beklager min mangel på oppdateringer og trøtte innlegg den siste tiden, det er så mye som skjer. Mye godt, men også mye som må taes med en stor klype salt, helst med sitron til.I helgen skulle vi levere hunden i vinje, på lørdag kjørte vi i 4 timer til vi kom til haukelifjell, som var stengt. Bomtur. Så etter 4 timer hjem igjen var det rett i seng for så å stå opp igjen etter 7 timer og kjøre en 3 timers til Odda, fremdeles ruskevær, men fjellovergangen var ihvertfall åpen.

Gjett om det var noen som var glad for å se snøen igjen, det første han gjorde på bil-pausen vår langs veien var å rulle seg i det hvite, kalde teppe.

Nå holder jeg på med litt fotoredigering og en handleliste, storhandler 1, maks 2 ganger i mnd. Mange som spør hvordan vi får det til, men det er bare en lek. Man sparer både tid og penger, og setter man opp en ukesmeny i tillegg så har man full kontroll.

Og siden alle babler om denne våren, som står for tur..

Også må jeg, også her, gratulere min elskede lillesøster, tøffe lillebror, vakre svigerinne og morsomme tante med fødselsdagen idag. 14. mars er dagen dere!

Happy onsdag!

30 minutes 2012

08.mar.2012 @ 10:29 i Hverdagsliv 1 kommentar

For de som ikke har sett den enda, har denne florert på nett de siste dagene. Vel verdt de 30 minuttene den varer, og eg utrolig viktig budskapHer går vaskemaskinen for fullt, vi har vært på tur med jack, jeg har fri, og mannen nå på jobb. Ha en fin kvinnedag til mine kvinnelige lesere!

bryllupsmesse 2012 grieghallen

06.mar.2012 @ 18:37 i Bryllup 2 kommentarer
video:bryllupsmesse 2012 grieghallen


Videoen ble egentlig lastet opp i youtube, men den ble tilgjengelig i alle land utenom norge, så derfor postet jeg den her isteden!

Satt og skrapte sammen noe før idag, kos dere!

i'm alive

06.mar.2012 @ 11:22 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Jeg har ikke gått under jorden, okei, nesten. Ihvertfall i forhold til bloggverdenen. Siden sist gang har det vert så ufattelig mye å gjøre, at bloggen nesten har blitt nedprioritert. På lørdag fikk jeg streng beskjed om at jeg ikke må la den forfalle. Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å være enig.

Når det er sagt, foretrekker jeg kvalitet fremfor kvantitet, og synes at dette veier opp for antall innlegg iløpet av en ukes tid.
Hvem vil vel lese crappy innlegg, med crappy bilder hver dag?

Siden sist har det vert mye på agendaen, det har komt en omplasseringshund i hus.Som vi desverre ikke kan beholde da han viser tendenser til altfor stort jaktinstinkt, og ikke er noe glad i barn, som vi gjerne vil ha en dag. Men vi har hatt det grååådig gøy sammen i over en uke nå.

Jeg har vert på bryllupsmesse, jeg fant selvfølgelig aldri tid til å tipse dere om dette. Fy skam seg!

Mer om messen, bryllup og flere bilder kommer.

Og jeg har vasket ned rommet som skal bli walk-in, og såvidt begynt å male og fuge lister. Bilder egner seg ikke

Og i helgen var jeg på innflytningsfest til min kjære Kine. Vi holdt det gående til sånn ca halv 6 på morgenen, og jeg kan leve litt lenger i troen på at jeg faktisk ikke er så gammel likevel, i en alder av 22.Flotte mobil bilder her!

Ha en fin tirsdag da, dere!

hits