Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Kategori: Foto

Foto: Vann, strand, sommer og sjø

10.07.2012 @ 15:19 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Pinse 2012 bildedryss

04.06.2012 @ 15:02 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Hvorfor, Hvilken Og Facebook

31.05.2012 @ 19:12 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Those Children

31.05.2012 @ 19:10 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Picture my day

29.05.2012 @ 21:44 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Den følelsen..

22.05.2012 @ 14:11 i Foto 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les siste innlegg HER

Instagram

30.04.2012 @ 17:33 i Foto 0 kommentarer
Etter mye mas og om og men, lagde jeg en instagram konto, følg meg på SKAGEVEGEN. Har lagt ut et lite knippe allerede, men syns det er fryktelig stress å laste opp en og en. Går det an å laste opp flere i samme omgang?Etterhvert som jeg kommer inn i det blir det helt sikkert hyppigere oppdateringer :D

Balsam for sjelen, hardangervidden

30.04.2012 @ 12:53 i Foto 6 kommentarer

Ahh, Norge er så herlig. Min kjære hadde tydeligvis fått med seg at selv om det var planlagt kvalitetstid i går, så var ikke maling eller andre huslige ting så veldig fristende. Etter hektiske dager har jeg hittil denne vinteren ikke fått sett og oppleve hardangervidden nasjonalpark, min absolutte favorittplass i hele verden. Når jeg en gang faller bort som en lykkelig gammel dame og oldemor til 6 håper jeg det er på hardangervidden jeg får gå igjen, haha.

Etter gårsdagens ærender og visitter visste vi ikke helt hva vi skulle finne på, så vi bare kjørte til hardangervidden vi, helt spontant og uventet. Det beste av alt må være at vi traff så godt på fergen, som vi ikke ventet på i mer enn 6 minutter, haha. Med radio norge på høyttalerne og is i hånden reiste vi fra dette:Til dette:

Og hvis dere synes at bildene var fine, så kan jeg garantere at dere vil nå klimax bare ved å kjøre over der. De gangene vi skal over for å besøke slektninger og vi har for dårlig tid til å stoppe sitter jeg i bilen og måper over hvor fantastisk fint det er samtidig som jeg filmer med mobilen og ser på den resten av turen. Min egen Riksveg 7 tur/retur. Haha.

Ha en flott mandag dere, fri i morgen ♥

Jeg vant!

20.04.2012 @ 19:00 i Foto 9 kommentarer

Husker dere fotokonkuransen fra hp, hvor premien var en hp digital makeover?

Jeg VANT, med dette bilde, som jeg har knipset og redigertSitert fra hp Norge sin facebook side :Vi gratulerer Ingrid Skage som vinner av vår HP Digital Makeover-konkurranse! Hun er den heldige vinneren av en splitter ny Folio13 pc, en lekker ENVY 110 skriver og en trådløs mus. Her er hennes forklaring på hvorfor nettopp hun fortjente å vinne: "Fordi bildene mine fortjener ypperste skriver-kvalitet og en unik PC å redigeres på!".

Juryens begrunnelse er kort og enkel: Kjempekult personlig vårbilde som brakte fram vårfølelsen i oss og hennes forklaring fokuserer på at produktene er "av ypperste kvalitet og unike". Dette vil vi jo gjerne oppfylle med våre produkter:)Iiik, jeg er så glad. Det at jeg faktisk vinner en fotokonkurane, gir meg en liten boost til å fortsette med kreativiteten min innen dette feltet. Det er ikke før de to siste årene jeg virkelig fant ut hvor mye jeg faktisk elsker tilværelsen bak kameraet og pynte å være kreativ med dem i etterkant.

Når det er sagt er jeg veldig enig med hp sin jury om at bilde er personlig, det står for alt jeg representerer; nemlig personlighet. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg klarer å videreformidle nettopp det og at også andre ser det.
I konkuransen skulle man sende inn sitt beste vårbilde, jeg vil ikke si det er det beste vårbilde i mitt vår-arkiv, men det er absolutt det bilde som representerer nettopp vår, og som ikke var et blomsterportrett, for med alle de blomster-bilde-bidragene, eller naturportrett-bidragene, hadde jeg ikke hatt sjangs. Eller?

Man skulle også forklare på et visst antall tegn/bokstaver hvorfor man fortjente å vinne denne premien, og for meg er det viktig at forklaringen ikke blir tilslørt; jeg trenger ingen ny PC, ei heller skriver, men jeg synes absolutt at bildene mine fortjener det beste.
Jeg står også hundre prosent inne for at HP sine skrivere er av ypperste kvalitet, uaavhengig av merke og modell, da jeg har en hp skriver fra før av.

Alt i alt, jeg er kjempe glad, og veldig fornøyd med å ha vunnet en konkuranse på denne rene, ærlige og meningsfulle? måten. Denne helgen kan ikke bli bedre :D

Ukjent

28.03.2012 @ 10:17 i Foto 0 kommentarer

Hallo hallo. SÅ, for en stund tilbake fikset jeg litt på et bilde av en god venninde av meg. Var i storartet humør så jeg la det ut på veggen hennes på facebook og fikk kjempe god respons.
Med slike utgangspunkt som vist under, går redigeringen som en lek. Desverre bærer fotoet et preg av at det er tatt i farten med et litt mindre avansert kamerahus, er ikke vant på å redigere på akkurat det området, men litt sjarmerende er det likevel.Bildet er tatt på bryllupsdagen vår, og etter å ha sett tidspunkt på når bilde er tatt, er dette rett etter vi var ferdig med vielsen. Vi har aboslutt alle bryllupsbildene bortsett fra dem som ikke er tatt med vårt eller fotografene sitt kamera i en og samme mappe, derfor er personen bak linsen på dette bilde fremdeles ukjent, så om noen var til stede denne dagen og har en anelse er det bare å skrike ut!Ha en fin dag!

Spring Picnic

27.03.2012 @ 20:00 i Foto 8 kommentarer

Her igjen, dere. Håper dere har hatt en nydelig dag. Det har jeg. Håper også dere er klare for et lite bilderas. Når jeg skriver lite, så mener jeg altså et lite utdrag, for i dag ble nemlig knipset så mye som 318 bilder. Utløserknappen var varm til slutt, og det var jeg også!

Here goesNoe for enhver smak her, håper dere likte det!

Vakker og Spesiell

26.03.2012 @ 20:03 i Foto 5 kommentarer

Foto gir meg utrolig mye. Det gir meg en indre ro som ikke kan beskrives med ord. For meg er alt som sees gjennom linsa vakkert, særegent, spesielt, en skatt.

Ingenting er som å sitte forran skjermen med en kopp te, god musikk, masse stearlinlys rundt en, for så å være kreativ med øyeblikkene man tok ved å trykke på utløseren.

Et lite utdrag av dagens lille utflukt.

A drop of flower

19.03.2012 @ 14:14 i Foto 6 kommentarer

Klokken 14:14? Av og til ønsker jeg at jeg var i stand til å stoppe klokken.. Phew..Mandagsøkt unnagjort, og langs veien bort til SATS var det noen vakre tegn som sto der å gliste i solen

Those flowers!A drop of flower

De to øverste bildene av meg er altså tatt med front-kamera på iphone, dersom det skulle være noe tvil, haha.
Skal si det tar litt tid med denne merkingen, men heller litt ekstra tid på ræva og tastaturet framfor å plutselig finne mine egne verk lagt ut på nett av noen som kaller det sitt eget. Hmpf!

Ønsker alle sammen en nydelig mandag

People who matters

15.02.2012 @ 21:56 i Foto 5 kommentarer

Ord blir fattige når man skal beskrive denne dama her. Jeg kan si pen - hun synes det er for klissete, jeg kan si snill - hun synes det er for prippent.Hun er min kjære mann sin søster, hun er som en en Stein Inge på veldig sterke medisiner. Av og til, lurer jeg på hva hun gjør boende i mitt nabohus, for større natterangler av en by-jente har jeg ikke vert borti.

Hun er altfor glad i hatter, Tommy Fredvang og grønnfarge. Hun har like stor lidenskap for detalj-fotografering som meg, hun vil bare ikke innrømme det.I det siste har hun vert veldig nøye på detaljer og spesielt på dette med hvilket mesterverk hun har hjulpet meg med, på forespørsel. Derfor vil jeg med dette gjøre det offentlig for alle leserne og resten av verden at hun har fotografert TO av bildene i dette innlegget. Dere skjønner vel at jeg ikke dro med meg fotostativ uti skogen for å ta julekort-bilder av meg og min mann.Det er her May Helen kommer inn, hun hjelper meg når jeg trenger det, ofte står hun klar fem minutter etter jeg har spurt henne. Hun er tydeligvis også en av mine faste lesere, så jeg må virkelig passe meg hvis hun har kidnappet foto-apparatet mitt og knipset noen potrett.
Lurer på om jeg får lov å være like kravstor og kreve at hun merker dem med navn.Uansett, this one is for you May. I LOVE YOU!

PS: Alle bildene er tatt av undertegnede, i tilfelle det var noen som ble forvirret ;)

Helgens bilder og tirsdags-planer

13.02.2012 @ 15:47 i Foto 2 kommentarer

God ettermiddag vakre lesere. Har ikke fått sjangs til å sitte forran skjermen før nå. Kjører på med bilder fra helgen jeg. Det er i det minste godt å oppleve at man ikke skal lenger enn 30 minutters kjøring utenfor Bergen for å se et område hvor snøen fremdeles holder seg på et stabilt vinter-nivå. Kos dere!Vampire!

Istid på TV

Vil ikke hjem igjen :(

Fantastisk helg, som dere ser. Jammen var det godt å komme hjem til mannen igjen også.

Har dere planer imorgen folkens? Selveste valentines-day. Syns ikke det er så hakkande gale med en egen dag til å gi kjærligheten en ekstra oppmerksomhet, jeg. Man kan leve lenge på den ene dagen. Jeg har mine egne planer godt brettet opp i ermet, men det kan jeg ikke si noe om før imorgen, siden min kjære er en av mine faste lesere.

Jeg vet bare at jeg har godt over et A4 ark med planer imorgen, så det betyr tidlig på'an. Håper jeg rekker over alt, i can do it!

God mandag

Bergen by er nydelig

07.02.2012 @ 11:29 i Foto 10 kommentarer

Jeg kunne ikke bodd andre steder enn i Bergen. Her kan du se hvorfor. Jeg har ikke gjort noe annet enn å beskjære 2 bilder. Farger og lyssetting er ikke litt redigert engang. Tenk å se/oppleve noe sånt live!/foto Ingrid/

Elsk! Nå sitter jeg på jobb og lurer på om jeg ikke skal få ordnet et før-etter innlegg om soverommet. Vet det er mange som har etterlyst dette. Tror jeg må gjøre det altså. Tenkte å lage før-etter innlegg på hvert rom vi pusser opp, det er så kjekt å se tilbake på hva vi har gjort.


Vi har et prosjekt/rom hver mnd, disse påbegynner i begynnelsen av mnd, vi setter alltid deadline dagen før måneds-slutt. Oversiktelig, ikke for tidkrevende og veldig greit å forholde seg til. Februar prosjektet er walk-in closet. Gjett om jeg gleder meg til det står ferdig.

Nå får jeg slutte å planlegge og dagdrømme. Vi snakkes!

Dypdykk

06.02.2012 @ 16:08 i Foto 1 kommentar

Hei verden! Sent innlegg fra meg i dag, bere sent enn aldri?

Sitter å rydder i alle bildene mine, sålangt har jeg slettet 380 bilder. Hjelpes! Trengte en pause, så jeg skrapte sammen et lite knippe


Nå er det middagstid. Har fått en basis-oppskrift fra forloveren min på en veldig god iransk rett. Jeg klarer ikke å fatte at den er så enkel. Idag skal jeg lage min egen vri. Oppskrift kommer, om jeg ikke brenner ned kjøkkenet!

Snakkes !

Nyt øyeblikkene

03.02.2012 @ 07:31 i Foto 2 kommentarer

God morgen vackra. Ville bare titte innom og ønske dere alle en god dag. Idag er alt på skinner, satt og lekte med et bilde igår kveld mens jeg spiste kvelds og tankene mine var av den filosofiske sorten!Husk at det er lov å holde igjen litt på følelsen av noe bra som skjer deg, nyt det fullt ut og ikke la noe eller noen hindre deg i å nyte frukten av det du har oppnådd. You can do it!

Cupcake's ala Ingrid

01.02.2012 @ 17:21 i Foto 18 kommentarer

Litt skumrings-lys utenfor men jeg tror det gikk i havn. Jeg håper ihvertfall dere synes dem ser smakfulle ut, for det er de!Det ble så mange fine bilder at jeg ikke visste helt hvilke jeg skulle velge. Dette var faktisk bare et lite utdrag. Haha, jeg vet aldri når jeg skal stoppe, det popper jo opp nye ideer hele tiden!

Pink Fragrance

17.01.2012 @ 15:24 i Foto 0 kommentarer

Hello Tirsdag! Mye bedre dag idag. Det er ikke rart når man går rundt og lukter rosa!Jeg elsker Lanvin, som dere sikkert ser. Så frisk, fin og romantisk.

Versace sin "bright crystal" er en sterk andreplass.Har dere hatt en fin tirsdag, kjære lesere? Jeg syns ikke den har vert så hakkende gale. Nå er all den grufulle tapeten på soverommet bortevekk. Nå nyter jeg synet av sponplater. Nå er det på med grunning, også burde jeg kanskje bestemme meg for farge og tapet?

Jeg lukter bilder av soverom-progresjon imorgen. Ikke glem tid for hjem på tv2 klokken 20:00 idag!

bloglovin

Skjulte skatter

07.01.2012 @ 14:44 i Foto 6 kommentarer

Ryddet i skrinet med nåler.
I LOVE! :DYou Like?

My favorite picture

02.01.2012 @ 16:16 i Foto 2 kommentarer

Perfekt i mine øyne. Tok dette bilde i juli 2011. Jeg klarer ikke legge det fra meg, det er på mobilen, bakgrunnbilde på pc'en, tv'en og jeg har planlagt å lage en forstørrelse på lerret som skal henge på kontoret.Disse er både fine og feilfri, men siden bilde-lerret skal passe med innredning har jeg brukt 1 mnd (!) på å redigere et som vil passe perfekt!


Rammen/kantene skal være med og passer perfekt  med hvordan jeg har tenkt å både innrede og dekorere.
Ååå, jeg klarer ikke å ta øynene vekk fra det!

Hva syns dere?

Nyttårsaften og 2011 mimring

31.12.2011 @ 14:59 i Foto 0 kommentarer

Ahh, den dagen alle har så høye forventninger til, den dagen du stresser til siste sekund før klokken slår 00:00. nyttårsaften. Må nesten mimre med litt 2011 bilder.

Hverdagshygge i nærområdet

Bryllupsreise til Thailand

Elskelige jenter

Foto-sessions

Fotografering til vårt aller første julekort
Har fått en del lesere etter jeg begynt å oppdatere oftere om interiør etc. RIKTIG godt nyttår til dere og alle andre kjente og kjære der ute.

Foto

27.12.2011 @ 11:52 i Foto 2 kommentarer

Tenkte å gi dere et lite avbrekk fra all interiørmaset og vise noe annet jeg bruker store deler av fritiden min på. Er det rart man forguder faste arbeids og treningstider?

Lar bildene tale for seg i denne omgang, er det noen som lurer på hvilke linser jeg har brukt er det bare å spørre. Redigering gjøres i photoshop og pixbuilder.

Foto Ingrid V Skage :)

Helgens begivenheter

22.08.2011 @ 00:13 i Foto 0 kommentarer

En Ingrid helg er alltid gøy. I 98 prosent av tilfellene skjer det alltid noe. For min del startet min helg på torsdag, med Rihanna på koengen og et stk Ingrid og Yasmin rett forran scenen. Vakkert syn, fantastisk lyd og vel verdt vannblemmer under foten etter 16 timers ståing. Ein ska'sje sitta på ræva!

På fredag var jeg en liten 8-timers tur innom jobb før det var duket for hyttetur med Kine. Men hyttetur ble til Kine-tur fra fredag til lørdag, og hyttetur ble lørdag - søndag.


Utrolig deilig og innhalere fjelluft og villmarken som nærmeste nabo, men må innrømme det var godt og se andre rare mennesker og ha dekning på mobilen igjen! Mobildekning eller ei, balsam for kropp og sjel var det. Fyr i peisen, brettspill og levende lys.
Selvskutt hjort til middag
Og fantastisk hyttefrokost! Tusen takk til Kine-mamma og Kine-pappa for en nydelig hyttetur.

Selvfølgelig ble det noen portrettbilder.Oppdatering

16.08.2011 @ 12:06 i Foto 2 kommentarer

 

Helgen var fyllt med ufattelig mye kos. På fredag var det pizza på sengen og tv etter endt dag klokken 19,. Må nesten nevne at dagen begynte klokken 04:30!

På lørdag skulle min kjære søster feires, da hun hadde bursdag noen dager før. Men før den tid hadde meg og mannen en nydelig piknik-frokost på aboretet like ved her vi bor.Neste begivenhet startet med hele familien på kino, middag ute på byn (i nydelig vær), også hjem. Da fant vi plutselig ut av vi skulle ut igjen, ikke for og spise denne gangen nei. Og plutselig startet festen. Utrolig vellykket kveld/morgen, og pappa fikk oppleve det og være med ungdomen på vift. Veldig kjipt at jeg ofte glemmer at jeg har kamera med meg i sånne sammenhenger da tiden bare flyr og man har det så koselig.

Til gjengjeld hadde jeg det veldig koselig på søndag og mandag også, med kamera og god forlover! Fikk tatt noen nye bilder og redigert noen "gamle.Nydelig Yasmin, som også var forlover på bryllupsdagen vår.


Håper bildene falt i smak...

- I

Alt mulig damen

12.08.2011 @ 19:10 i Foto 0 kommentarer

Nå har det seg sånn at jeg, Ingrid, har veldig mange innteresser. Når andre spør hva mine interesser er, har jeg nå bare begynt og svare ; "alt mulig", fordi det blir så mye og ramse opp.. Skriving der, blogging her, hunderkjøring her, interiør der, matlaging her, salg der, foto her, redigering der.

Gårsdagen ble brukt til og dyrke sistnevnte. Med selveste unge frøken svigerinne i spissen. Jeg vet det allerede er en del som har komt med strålende kritikk til bildene. Kanskje jeg nærmer meg flink? Jeg måtte ihvertfall bare vise dere.hits