Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Kategori: Blogg

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

17.09.2012 @ 09:57 i Blogg 0 kommentarer

Hei dere. Nå føler jeg det er på tide å gi litt slipp på blogg.no. Jeg har i noen mnd, siden jeg flyttet bloggen over til eget domene, holdt dere oppdatert her.

Nå er jeg såpass mange steder, (følg meg på twitter her, på facebook her og på bloglovin her )og gjort dere så oppmerksom på blogg-bytte at jeg velger å slutte å oppdatere her. Dere finner meg nå på SKAGEVEGEN.COM

 

Love love love ♥

 

 

The shoes

16.05.2012 @ 21:12 i Blogg 0 kommentarer

Ingridveim har flyttet til SKAGEVEGEN.COM

Les hele innlegget HER

INGRID FLYTTER TIL SKAGEVEGEN.COM

03.05.2012 @ 20:14 i Blogg 0 kommentarer

Men halloen dere. Jeg sa jo jeg håpte på å bli ferdig i dag, og det ble jeg. Ettersom jeg liker å ha enda mer overskt over innleggene mine da jeg i år har bestemt meg for at dette skal være et bloggår, har jeg tatt den beslutning av å benytte eget domene.

Ingrid Veim er trossalt det forrige etternavnet mitt som jeg hadde før jeg giftet meg, nå er det Skage for alle penga. Skagevegen er der jeg bor, derav domenenavnet. Jeg lar Ingridveim.blogg.no stå, jeg har linket til hvert eneste innlegg i den nye bloggen og det er enda lettere for dere å finne fram det dere måtte ønske.

Som dere sikkert alle har lagt merke til (og irritert seg over) har blogg.no vert fryktelig ustabilt den siste tiden. Med mitt nye domene kan jeg garantere at bloggen er tilgjengelig for dere (og ikke minst for meg) 24/7.

Det er også en fryd å mobilblogge med wordpress, man ser jo ikke forskjell på mobilblogg og vanlig blogg engang, ettersom ALLE verktøyene er tilgjengelig i en og samme iPhone app.
Så hvis det er flere som er lei begrensninger, start med eget domene, det er bare forbedringer.

Videre håper jeg dere vil følge meg videre, og legge den nye bloggen til på bloglovin. (følg den nye bloggen på bloglovin HER)

 

Stooor klem til alle leserne mine, uten dere hadde jeg ikke eksistert i denne bloggverdenen  ♥ 

 

Besøk min nye blogg HER

Forandring Fryder

02.05.2012 @ 21:43 i Blogg 2 kommentarer

Hallo hallo. Har ikke glemt dere. Faktisk tvert i mot. Ting blir satt litt på vent her nå, men jeg lover at det ikke skal ta lang tid. Håper på at alt er klart innen i morgen allerede.

Gjetter dere hva som skal skje? :)

Vi snakkes snart, jeg lover :D

Bloglovin

05.01.2012 @ 13:28 i Blogg 0 kommentarer

Syns dette er en veldig oversiktelig og grei måte å følge alle bloggene man leser.

 

Følg min blogg her

 
Mobilblogg

23.12.2011 @ 14:27 i Blogg 4 kommentarer

Iiiik. Jeg har ikke glemt dere. Er i farten. Ikveld engang kan jeg sitte med beina på bordet og gløgg i handa ! Da kommer jule innleggene :)

Fykende på vei til Lagunen. Panikk handling <3

Kos dere med the last touch. :-)

Kommentarer og spørsmål og sånn

27.08.2011 @ 23:48 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei hallå!

Først må jeg bare få si hvor utrolig hyggelig det er med tilbakemeldinger, spørsmål og ønsker om hva jeg skal skrive om. MEN, jeg har sett dere liker og skrive på mail og ikke i kommentarfeltet. Mailen blir ikke sjekket vær dag, bloggen gjør, så om du vil ha svar raskt, bruk gjerne kommentarfeltet og spar meg for myeee arbeid!

Ellers er det en del spørsmål som kommer opp igjen, skal lage et eget innlegg om dette.

So long!

Smykke og Ørepynt oppbevaring

31.07.2011 @ 16:26 i Blogg 2 kommentarer

Det er visst noen som har fått med seg ørepynt-oppbevaringen min. Du kjenner deg sikkert igjen i frustrasjonen over å miste ørepynten din overalt? At du sitter igjen med 15 øredobber uten partner? At de ligger i hver sin krok og etasje i huset? Jeg har vært en av dem.

Not anymore!

En jente har mye dilldall. De ekstra fine smykkene bevares selvfølgelig i esker, men når man skal ut på byn, matche et antrekk og skifte og styre på, er det greit å ha et oversiktelig utvalg!

Kjøpte 2 av disse i Thailand i frykt for at den ene skulle knekke i kofferten. Begge overlevde reisen hjem og godt var det, for det ser ut til at 1 av denne slettes ikke var nok.
20 kr per stk. Helt fantastisk!

Om meg

11.07.2011 @ 15:47 i Blogg 2 kommentarer

Ja så var det dette her da. Her skal jeg liksom skrive en liten morsom spalte som skal handle om Ingrid. Ikke kopper og fat, ikke bryllup og etikette, ikke mat og kaseroller og ei heller Thailand. Det er egentlig litt for mye og be om, da alt nevnte er en del av Ingrid, men Ingrid er mye mer.

Siden vi alle er så forskjellige er det ikke sikkert at du syns dette er en morsom spalte om Ingrid og ei heller morsom. I så tilfelle, så synes jeg ikke jeg Otto Jespersen er så fryktelig morsom, men det kan det være du syns. Og det må vi få lov til, synse.

Denne unge damen (ja for jeg er jo faktisk bare 21) er født og oppvokst i bergen, regn, tenker du, ja takk, tenker jeg. Det er ingenting som kan sammenlignes med en sopptur på høsten iført gummistøvler og gul sydvest med øsende pøsende dråper plaskene på hodet ens. Kantareller i kurven og smør i lurven (les: hånden), et skikkelig herremåltid med nyplukka kantareller som garnityr. Skal jeg velge omgivelser blir det definitvt nydusjet foran en åpen ildpeis sittende på bestemors saueull. Regn har sin sjarm men ja takk til vinteren. Kulde, peiskos kakao, null insektliv og ingen andre en dumpapen som lager en behagelig fuglelyd.Ja takk til høst, regn og snø men nei takk sier jeg til sommeren (les i Norge). Med en hyperfryktelig pollenallergi rømmer jeg helst helt til Thailand for å oppleve langt bedre, det uten tettrennende nese, rennende og hovne øyne, munnsvelg på størrelse med et stikkelsbær, i tillegg kan jeg også la være å innta medisiner som gjør en så slapp at en kan sove hvor som helst, men ingen annen effekt bortsett fra det, jeg kan også nyte deilige sitrusfrukter som Appelsin og sitronlemode som jeg er så glad i uten at svelget tetter helt igjen og det klør som bare fy i ganen på grunn av kryssallergi i pollensesongen. Hurra for Thailand.

Nå syns sikkert noen at jeg har skrevet litt for mye om været og allergi, men jeg syns fremdeles ikke at Otto Jespersen har blitt noe morsomere siden sist

I september 2010 giftet jeg meg med en kjekk mann. Selv om jeg til tider syns han kan vise litt mer engasjemang når det kommer til avgjørelser angående interiør og fargefalg i diverse oppussinger, bør jeg heller trøste meg med at han ikke blånekter og tramper på enkelte avgjørelser jeg har tatt ene og alene. Blass i meningen til tross, han stod stødig ved min side i absolutt alle avgjørelser hva bryllupsdagen angår, ideene var det riktignok jeg som kom med. Så der fikk vel enkelte av dere litt bakoversveis, men det gjør ingenting, for de fleste kler bakoversveis.

Som person er jeg et sosialt vesen, sosial og ufornuftig. Hvem har vel sagt at fornuftighet varer lengst? Jeg kan uten porblemer spise ute med jentene 3 dager i en arbeidsuke selv om jeg vet at jeg, på enkelte plasser, kan kokkelere bedre servering hjemme i mitt eget hus. Jeg kan også bruke en t skjorte jeg har loffet med hjemme i 3 timer for så å kaste den i skittentøyet og deretter vaske den. Jeg kan også åpne en god flaske vin til 400 kr til et måltid som fortjener det, og drikke den ned til siste dråpe, selv om det bare er onsdag. Jeg kan sitte en halv dag forran pc skjermen, når jeg egentlig har en klesvask som er på nippen til å krype inn i vaskemaskinen selv.

Selv om sistnevnte egentlig tyder på tegn til latskap så må jeg bare få understreke at dette gjelder kun i pollensesongen, for utenom pollensesongen, vil nok noen av dere kalle meg for turbo. Jeg eier ikke "ro i ræven" når det er ting som må gjøres, hvilket emne jeg har vet jeg ikke, men allerede 7-8 år før jeg ble titlet kone var jeg altså omtalt som koneemne. Fryser skal fylles opp, klær skal vaskes, hus og hjem desinfiseres og i tillegg skal nøklene i nøkkelkurven, regnjakken på regnjakkeknaggen, skitne fat i oppvaskmaskinen og 60/40 og farger/hvitt i hver sin kurv. En kjempe innsats i hus og hjem, skulle det vel bare mangle at jeg også kan være gal, sosial og ufornuftig utenfor husets 2 dører, som oftest!

Og Ingridmannen han er nesten sånn som Ingrid, bare motsatt.

Kontakt meg

11.07.2011 @ 12:07 i Blogg 6 kommentarer

 

                                            Har du noen spørsmål eller noe annet på hjertet, er kommentarfeltet ditt.

                                                                                      Mail: cocoapuff90@hotmail.com

Verden i dag

25.04.2011 @ 14:01 i Blogg 0 kommentarer

... Hadde sikkert ikke vært den samme uten facebook, myspace, youtube, blogg eller twitter. Men det er ikke til og stikke under en stol at iblandt, sånn avogtil kunne ønske at en helt normal kvardag ikke har overnevnte rutineplasser i ens liv.Telefonsamtaler og sms blir erstattet med statusoppdateringer og comments, en tur til frisøren eller et vel gjennomført sminkekurs i en sosial sammenheng blir erstattet med hits fra youtube og du er ikke kul nok om du ikke leser fotballfruen sin blogg.

Likevel omfavner både facebook og blogger manges kvardag, timesvis sitter man forran skjermen og suger til seg info om det som skjedde på helgens fest, ferien på hytta, turen til fjells eller får vite hvor inderlig man savner en, kjeder seg eller hvor en er.

Jeg kuttet ut bloggingen, og kjenner nå at jeg ikke klarer og holde meg lenger. Det blir bare med bloggingen, jeg har jo fortsatt skrevet, MASSE.

Men i blandt, sånn avogtil så bare må man!

pause

07.02.2011 @ 20:28 i Blogg 4 kommentarer

Hjelpe meg!

Ikke nok med at det er travle dager for tiden.. I tillegg forsvinner plutselig innternett og laptopen knuser..

Det er flott det!

 

Jeg kommer sterkt tilbake SNART...

 

So long.

- Ingrid

40 spørsmål og svar

18.01.2011 @ 14:01 i Blogg 4 kommentarer

Låner denne av en som la sammen en liste med artige spørsmål etter å ha bladd i forskjellige blogger. Gir en slags beskrivelse av en person igjennom 40 utsagn. Here you go!


1) Er du en morgenfugl eller et nattdyr?

Begge deler.

2) Foretrekker du søtt eller salt?
Søtt.

3) Sommer eller vinter?
VINTER, dess kaldere dess bedre!

4) Nevn 5 gjenstander du ikke kunne levd uten:
- Oppvarming/peis

- Dynen

- Dusj

- stekepanne

- kaserolle


5) 5 ting du ønsker å oppnå:
Ta en videre utdanning innen resturant/matfag (utover videregående), få barn, reise, være lykkelig gammel med masse barnebarn.

6) Personlige Interesser
Mat, trening i moderate mengder, interiør, å være sosial.

7) Hva foretrekker du å gjøre på en lørdagskveld?
Veldig variert. Fra et herlig gourmet-måltid med mannen, til å pynte seg og gå ut med venner.

8) På en søndag ettermiddag?
Spise middag med familien, rydde, vaske, orgianisere.

9) Hvis du kunne hatt et middagsbesøk med hvilke som helst 5 personer i historien, hvem ville det vært?

- Oprah winfrey

- Nelson mandela

- Tolkein

- Gordon ramsey

- Ingrid Espelid


10) Har du noensinne ønsket at du ble født som det andre kjønn? Dersom ja, hvorfor?
Nei!

11) Hva tenker du oftest på før du sovner?
Takknemlighet og på alle mine nære og kjære.

12) Hva er det første du tenker på om morgenen?

Ny dag, kast glans over den. (sprettende opp av sengen)

13) Tror du på ekte kjærlighet?
Selvfølgelig!

14) Noen av dine verste personlighetstrekk?
Sta, høytidelig, langsint, perfeksjonist.

15) Nevn noen av dine beste personlighetstrekk:
Snill, omsorgsfull, erfaren, trofast, rettferdig.

16) Hva er de viktigste kvalitetene du ser etter i en annen person?
Godhet, rettferdighet, ærlighet.

17) Hvilke egenskaper misliker du ved andre?

Egoisme, diskriminering, dårlig selvinnsikt.

18) Tror du på et liv etter døden?
Hvem vet?

19) Tror du på karma?
JA!

20) Venstre eller høyrepolitisk?

Ganske rød.

21) Har du et godt forhold til dine foreldre?
En av dem.

22) Hvordan vil du beskrive deg som barn? Var du lykkelig?
En gutte-jente som klipte hår og hoder av dukker og barbie, en togbane og en radiostyrt bil var heller og foretrekke! Kreativ og utadvent.

23) Hvilke navn ville du gitt til dine barn?
Noe som gjerne har en betydning. Om det er en jente: Malene/Madelen

Favoritter:

24) Mat?
Beef wellington med rødvinsaus og rotgrønnsaker!

25) Drikke?
Generelt: vann
Brus: Mozell
Alkohol: Bacardi breezer!

26) Farger?
Svart, rødt, blått, sølv.

27) All-time favorittsang?


- Time of my life - dirty dancing

- Red Hot Chillipepper - snow


28) Band/artist?
Metallica

29) Av de konserter du har vært på?
Metallica

30) Tv-serie?
Prison Break

31) Film?
Lord of the Rings, Twilight

32) Bok?
The Hobbit, Twilight

33) Dyr? Hund

34) Ditt nyeste kjøp:

Nye lisser til Isle Jacobsen støvlene mine.


35) Nevn noe du elsker å gjøre:

Være forelsket, overnatte utenførs (vinterstid), rydde, vaskke og organisere med musikken som sprenger høyttalerene. Lage mat, gjøre andre glad.

36) Noe du hater å gjøre:
Konflikter, å være lei meg, drepe edderkopper, være våt på bena.

37) Hvem savner du mest akkurat nå?
Pappa

38) Hvilke farger har du på deg akkurat nå?
Hvitt og svart

39) Hvor er du om en time?
Innhalerer et måltid før det er jobb


40) et helt nytt bilde av deg!
Sunday....

16.01.2011 @ 13:48 i Blogg 0 kommentarer

.... Sunday people

Klar for ukens siste dag, og enda mer klar for en ny uke!

God søndag allesammen.

Bikkje kaldt

26.11.2010 @ 12:45 i Blogg 0 kommentarer

Kong vinter er her.. Ingen tvil... Eg elska da!God fredag til alle.. Cheers to the freakin weekend!

 

 

I'm never growin up

19.05.2010 @ 19:52 i Blogg 0 kommentarer
Det har seg ofte sånn at gjerne bekjente eller mennesker som gjerne ikke kjenner meg så godt, rynker på nesen og ser rart på meg når de får vite at jeg faktisk skal gifte meg i en alder av 20.

Jeg kan vel egentlig forstå hvorfor, for den dag i dag er jo det mye mer normalt å få sitt første barn når man bare er 16-17 år, gjerne boende hjemme med mor og far, ingen jobb eller form for inntekt, gjennomført skolegang utover grunnskolen og en fast partner evt. samboer. 
Det er ikke noe vondt ment mot dem som er i overnevnte livssituasjon.

Det er bare så rart at folk faktisk uten hemninger rynker på nese og panne og spørre om jeg vet hva jeg gjør. Vedkommende er gjerne 20 år med 3 unger, for å ta et eksempel.
De fleste gangene begynner jeg og le, siden de fleste som reagerer på den måten ikke kjenner meg eller vet på hvilket stadie jeg er i livet.

Jeg har et nydelig hus som er mitt eget, en mann som jeg elsker og deler framtiden med. En god økonomi og etter å ha vore forlovet i 4 år har vi nå bestemt oss for å gå strake veien.

Verden forandrer seg, heletiden.

Det er vel mange som gjerne tror at "oss" unge gifter oss av banale grunner.. Som å bare få følelsen av å være voksen, Få oppholdstillatelse etc. Jeg er deffinitivt ikke en av dem.
Og selv om man gifter seg eller blir eldre, så har vi alltid et lite barn i oss som må settes i praksis nå og da. Takk og lov for det.

Man kan være voksen selv om man ikke lager maten fra bunnen av kvar dag, er A4, vifter rundt med støvsuger og vaskebøtte, ikke legger seg kl 22:00.

Barnet inni meg vil aldri forlate min sjel. Gift eller ikke.. Barne-Ingrid er her for å bli!

Hurra!

17.05.2010 @ 08:39 i Blogg 0 kommentarer
Ønsker alle sammen en fin-fin 17. mai feiring.  


                                KOS DÅKE!

11. Mai og snøstorm i Bergen by!

11.05.2010 @ 13:40 i Blogg 1 kommentar
.... Ikke regn, men snø...  Heia global oppvarming.
Jeg har aldri hatt noe imot snøen, vinteren som har vore, har blitt møtt med et fantastisk glis om munnen. Jeg er et høst og vintermenneske av dimensjoner. 

Men alt til sin tid. Dette skiftende været er virkelig en oppvekker.  Det får være en sak at det kanskje sludder litt pga nattefrost på natten men en annen sak er det når klokken er 13:30 og det er store snøfnugg som faktisk legger seg.

Jeg tipper vår kjære malamute hopper av ekstase, som har en komfort-temperatur på  -15. 

Jeg kom akkurat sprintene inn døren etter å ha syklet 2 timer på spinningsykkelen. Og hopper nå i dusjen før jeg drar avgårde igjen på jobb. Ingen ro i ræven her i dag.

I mellomtiden: Finn fram vinterutstyret og hopp i snøen. Haha.Foto: Hundespann langs svenskegrensa senvinters.


Ny uke - ny blogg

10.05.2010 @ 18:01 i Blogg 0 kommentarer
Da starter bloggingen for fullt.

På denne bloggen vil det vises tegn til en bortkommen bridezilla, nå som bryllupsplanleggingen bikker over.

Ingen grunn til bekymring, da dagene fremover legges opp til å bli fantastiske.

For man skal jo ikke klage, når man i Bergen har knall blå himmel og sol.
Ha en fantastisk fin kveld videre folkens!!


First thing first

28.04.2010 @ 16:38 i Blogg 0 kommentarer
Dette blir mitt aller første blogge-innlegg hos blogg.no.
Benytter derfor anledningen å poste litt bilder av hva kvardagen min består av, og mest sansynlig kommer til å skrive om.

Jeg bor i regnbyen, men jeg liker regn, så det ekkje så nøye. BERGEN.

Min kjære forlovede er bare super på alle måter.


Vår elskede malamute Mira hadde vi aldri klart oss uten:
Jeg skal stå brud om bare 5 mnd.
Dette var jaffal litt... Stay tuned.

- Ingrid
hits