Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Bryllupsmesse Bergen 2012 Bildedryss

22.mar.2012 @ 16:08 i Bryllup 0 kommentarer

Mange av dere har mast og pushet på meg angående bilder fra bryllupsmessen, som fant sted i Grieghallen i Bergen i februar. Og det er veldig bra, for nå tror jeg at jeg har klart å skrape sammen noe representabelt.Angelina platinum er ført opp på veldig mange ønskelister i år. Se mer av dette serviset her. Og les mer om porselenet "Fine Bone China" her. Har selv dette porselenet, og det er så vakkert. Produsert i Thailand, mitt andre hjemland.

Er det noe jeg husker fra planleggingen av mitt eget bryllup, var det vanskeligheten på å finne bakeri og konditorier som baker denne såkalte "bokskaken" eller "stabel kake", som den også kalles, den amerikanske sorten av etasjekaken vår, som vi alltid har på stativ.

Jeg ble til slutt så lei meg, og så frustrert over at denne kaken var så lite tilgjengelig og utprøvd, selv i de virkelig store kjedene, og utenkelig var det at alt fant sted i en såpasse stor by som Bergen. Jeg bestemte meg derfor til slutt at jeg skulle lage kaken selv, men på grunn av sykdom rett i forkant av bryllupet, ville jeg ikke ta sjangsen, og endte opp med etasjekake på stativ, som tilslutt ble veldig fint, siden stativet også var fint, og ikke minst, rett og sølvfarget.To år etterpå, er det endelig noen som kaster seg ut i det, og fører denne type kake. Desverre er det kun denne størrelsen som er avbildet de baker (ca 50), men jeg har stor tro på at kaken's store etterspørsel snart vil forandre på dette. All creds til solbrød, for et fantastisk tilbud og at de har guts nok til å prøve seg.

Se fremgangsmåte på å lage en slik kake her.Håper dere likte bildene og at dem og de små tipsene kan være til nyttighet og inspirasjon for aktuelle brudepar.

Se forøvrig også video fra bryllupsmessen her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits