Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Hyggelig og SKAPelig

06.jan.2012 @ 12:37 i Stue 4 kommentarer

 

Det er jammen meg ikke lett å få til skikkelige bilder når været skifter sånn ca. annethvert minutt. Da jeg skulle henge opp fredags-vasken f.eks., skinte solen, jeg spurtet ned fra tørkeloftet, grabbet kamera og «pang» så var det plutselig mørkt som natten og det begynte å hagle. Det resulterte i litt skjeve bilder, mest pga at jeg måtte klippe bort cottage cheese'en og venstre del av spisestue-bordet, som fungerer som midlertidig kontor i dag. Vi snakker mengder med papirer.

Uansett, dere kan skimte et hint av dagslys og solskinn, bildene er i hvert fall bedre enn i går, det var det jeg lovte dere.

Nå skal jeg vaske ferdig resten av huset, sette en bolle og rundstykkedeig og lage eplekake og pai, har en hel kartong med epler jeg må få brukt før de blir dårlige. Paracet sa du?

God helg!

4 kommentarer

Postet av: Veronica

så koslig du har det! :)

Fint skap! Elsker dei skålene du har med tekst på...veit du om dei finnest på salg noken plass no? ;)
Dato: 06.jan.2012 Tid: 14:42 URL: http://sharmi.blogg.no

Postet av: Ingrid Veim

Veronica: Tusen takk, så hyggelig :) Nå har jeg fått med meg at du holder til i stryn (?) og der er jeg ikke så veldig kjent da jeg bor i Bergen. Det er mange interiørbutikker og kjeder som tar inn "bruka design". Det er mange butikker som kjører 40-50 % salg på hele butikken nå i januar, deriblant butikken "traktøren", de har disse skålene, traktøren på Lagunen, hvor jeg bor, var ganske skrapt. Sjekk i forskjellige butikker en dag. "ting" butikken i førde har en fantastisk butikk og har et bredt utvalg av disse skålene.

Lykke til dersom du skal shoppe, du vil bli hektet :D

- I
Dato: 06.jan.2012 Tid: 15:27 URL: http://ingridveim.blogg.no/

Postet av: Mamma for lille Michelle

Dere har det kjempe fint!
Dato: 06.jan.2012 Tid: 17:28 URL: http://tga91.blogg.no

Postet av: Ingrid Veim

Mamma for lille Michelle: Så bra du synes det :) Tusen takk <3

- I
Dato: 06.jan.2012 Tid: 19:20 URL: http://ingridveim.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits