Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Vinter bryllup

03.01.2012 @ 19:24 i Bryllup 0 kommentarer

Vinter har de siste årene blitt en årstid som er blitt en mer populær årstid å gifte seg på. Det har som alle andre årstider både fordeler og ulemper. Et hvitt teppe på bakker og hauger er uten tvil en dekor i seg selv, man trenger ikke så mye mer. Dersom man skulle være litt uheldig med været, med storm, pluss grader og slaps, er det ingenting i veien for at man kan bringe vinteren inn. Kalenderen viser jo samme måned selv om ikke været gjør det.

Under har dere tre farger man lett kan sette som et utgangspunkt når man skal planlegge vinterbryllup. Ikke glem og mixe å matche for å sette et personlig preg som gjenspeiler dere som brudepar.

Kaldt med blått og turkis

Fordelen med vinterhalvåret er at naturens lys alene kan sette mye av stemningen. Under middagen kan det for eksempel være kalde, duse, rene og sterile farger mens når mørket faller på gjør man det varmere med tente levende lys. Dersom dere tenker å bruke blomster som et fargeelement, anbefales det å snakke med florist god tid i forveien da blomster i nevnte fargetoner må spesialbestilles.


Som bildene viser, er det mye man kan gjøre selv, ta i bruk kreativiteten og fantasien. Dersom det skal handles inn er et godt tips å handle på for eksempel salg når julen er over, eller i førjulstiden for de som vil sikre seg de lekreste godbitene.


Varme toner og romantiskRødt er et populært fargevalg også i andre årstider hvor bryllupsfesten skal planlegges. Det er absolutt ingen tvil om at rødt vil bli ubeskrivelig vakkert og romantisk sammen med hvitt. Rød kan være en utfordrende farge å jobbe med, hvor "less is more" kan være en viktig tankegang, det er ikke julaften.
Røde roser er alltid tilgjengelig, men som skrevet over kan man finne mye fint og passende som man ellers ikke finner i andre sesonger enn i julesesongen. Det er blitt veldig vanlig at man planlegger et bryllup i godt over et år, så hold utkikk.

Klassisk og stilrent


Dersom klassisk, stilrent og eventyrlig er en stil du liker men føler at det kræsjer litt med det faktum av kalenderen viser desember-mars. Frykt ikke. En klassisk og stilren stil består mye av krem-toner. Legger man til glitrene bling, skinnende sølv og blanke og klare krystaller er denne stilen totalt gjennomførbart også i vinterhalvåret. Med et hav av kubbelys i forskjellige høyder vil det se helt eventyrlig ut når mørket faller på.

skrevet av Ingrid Skage - skagevegen.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits