Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Maling av møbler

08.des.2011 @ 14:15 i Tips og Triks 0 kommentarer

Nå nærmer det seg med stormskritt dere.. Startet som sagt igår med og grunne møblene.
Møblene var fra før av ganske mørke, skjenk og overskap i svart, tv benken i brun valnøtt. Til så mørke møbler og i tillegg glatt overflate er det livsnødvendig med et skikkelig og grundig grunnarbeid.

Start med og pusse alle overflater som skal males.Vask så av med grunnvask eller salmiakk for og få av fett.  La det tørke i en times tid.Mal på grunning. Denne grunningen er vannbasert og tørker veldig fort, jobb derfor effektivt og forsiktig ved å ikke la det dryppe fra kosten og ned på overflatene, da  blir det stygge klumper.Heftgrunn hjelper deg med å få malingen til og hefte seg skikkelig, og er viktig spesielt for og få et bra resultat som varer. Denne kan males på etter 3 timer.Alt klart for maling.

NB: Nå har vi en del blanke overflater i stuen fra før, foreksempel salongbordet, er malt med 60 glans oljemaling. Vi valgte 40 glans vannmaling for og jevne dette litt ut med sofa og tekstiler. Spesielt tv-benken, som er veldig stor, ville fått altfor mye oppmerksomhet dersom overflatene hadde vært skinnende blank.

Du velger helt selv hvordan du vil ha det, for og oppnå en høyglans-effekt, bruk olje-maling og en god kost. (ikke rulle).

Lykke til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits