Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Om meg

11.jul.2011 @ 15:47 i Blogg 2 kommentarer

Ja så var det dette her da. Her skal jeg liksom skrive en liten morsom spalte som skal handle om Ingrid. Ikke kopper og fat, ikke bryllup og etikette, ikke mat og kaseroller og ei heller Thailand. Det er egentlig litt for mye og be om, da alt nevnte er en del av Ingrid, men Ingrid er mye mer.

Siden vi alle er så forskjellige er det ikke sikkert at du syns dette er en morsom spalte om Ingrid og ei heller morsom. I så tilfelle, så synes jeg ikke jeg Otto Jespersen er så fryktelig morsom, men det kan det være du syns. Og det må vi få lov til, synse.

Denne unge damen (ja for jeg er jo faktisk bare 21) er født og oppvokst i bergen, regn, tenker du, ja takk, tenker jeg. Det er ingenting som kan sammenlignes med en sopptur på høsten iført gummistøvler og gul sydvest med øsende pøsende dråper plaskene på hodet ens. Kantareller i kurven og smør i lurven (les: hånden), et skikkelig herremåltid med nyplukka kantareller som garnityr. Skal jeg velge omgivelser blir det definitvt nydusjet foran en åpen ildpeis sittende på bestemors saueull. Regn har sin sjarm men ja takk til vinteren. Kulde, peiskos kakao, null insektliv og ingen andre en dumpapen som lager en behagelig fuglelyd.Ja takk til høst, regn og snø men nei takk sier jeg til sommeren (les i Norge). Med en hyperfryktelig pollenallergi rømmer jeg helst helt til Thailand for å oppleve langt bedre, det uten tettrennende nese, rennende og hovne øyne, munnsvelg på størrelse med et stikkelsbær, i tillegg kan jeg også la være å innta medisiner som gjør en så slapp at en kan sove hvor som helst, men ingen annen effekt bortsett fra det, jeg kan også nyte deilige sitrusfrukter som Appelsin og sitronlemode som jeg er så glad i uten at svelget tetter helt igjen og det klør som bare fy i ganen på grunn av kryssallergi i pollensesongen. Hurra for Thailand.

Nå syns sikkert noen at jeg har skrevet litt for mye om været og allergi, men jeg syns fremdeles ikke at Otto Jespersen har blitt noe morsomere siden sist

I september 2010 giftet jeg meg med en kjekk mann. Selv om jeg til tider syns han kan vise litt mer engasjemang når det kommer til avgjørelser angående interiør og fargefalg i diverse oppussinger, bør jeg heller trøste meg med at han ikke blånekter og tramper på enkelte avgjørelser jeg har tatt ene og alene. Blass i meningen til tross, han stod stødig ved min side i absolutt alle avgjørelser hva bryllupsdagen angår, ideene var det riktignok jeg som kom med. Så der fikk vel enkelte av dere litt bakoversveis, men det gjør ingenting, for de fleste kler bakoversveis.

Som person er jeg et sosialt vesen, sosial og ufornuftig. Hvem har vel sagt at fornuftighet varer lengst? Jeg kan uten porblemer spise ute med jentene 3 dager i en arbeidsuke selv om jeg vet at jeg, på enkelte plasser, kan kokkelere bedre servering hjemme i mitt eget hus. Jeg kan også bruke en t skjorte jeg har loffet med hjemme i 3 timer for så å kaste den i skittentøyet og deretter vaske den. Jeg kan også åpne en god flaske vin til 400 kr til et måltid som fortjener det, og drikke den ned til siste dråpe, selv om det bare er onsdag. Jeg kan sitte en halv dag forran pc skjermen, når jeg egentlig har en klesvask som er på nippen til å krype inn i vaskemaskinen selv.

Selv om sistnevnte egentlig tyder på tegn til latskap så må jeg bare få understreke at dette gjelder kun i pollensesongen, for utenom pollensesongen, vil nok noen av dere kalle meg for turbo. Jeg eier ikke "ro i ræven" når det er ting som må gjøres, hvilket emne jeg har vet jeg ikke, men allerede 7-8 år før jeg ble titlet kone var jeg altså omtalt som koneemne. Fryser skal fylles opp, klær skal vaskes, hus og hjem desinfiseres og i tillegg skal nøklene i nøkkelkurven, regnjakken på regnjakkeknaggen, skitne fat i oppvaskmaskinen og 60/40 og farger/hvitt i hver sin kurv. En kjempe innsats i hus og hjem, skulle det vel bare mangle at jeg også kan være gal, sosial og ufornuftig utenfor husets 2 dører, som oftest!

Og Ingridmannen han er nesten sånn som Ingrid, bare motsatt.

2 kommentarer

Postet av: yasmin

Ottoenen e skaaam tidi ingliiiii <3
Dato: 11.jul.2011 Tid: 15:56 URL:

Postet av: Ingrid Veim

yasmin: Det er bra du SYNS det vennen.. Hihi
Dato: 12.jul.2011 Tid: 00:17 URL: http://ingridveim.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits