Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Når de små tingene blir de største

13.des.2010 @ 22:50 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Julen har en betydning for alle.

For noen betyr julen kjærlighet, familie og glede

For noen betyr julen stress, kav og uro.

For noen betyr julen tristhet, sorg og depresjoner.Det vil alltid være store skildringer i livene til ethvert menneske i denne høytiden og alle er i vær sin bås. Jeg føler meg utrolig heldig som har venner, familie og ikke minst en mann som jeg vet har en spesiell plass i hjertet sitt som er tilegnet meg.

URETTFERDIG

Det er langt ifra alle som har det..  Jeg synes det er forferdelig urettferdig. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det vil være og leve et liv uten en eneste som virkelig setter deg forran alt. Julen er ikke bare fantastisk, den er også veldig sår.


VI


Mens "vi" kaver på for å sette noe ned på ønskelisten til hva en glanspapiret pakke under juletreet skal inneholde, er det noen andre som ønsker seg varme og rene klær og et måltid.

Mens vi leter febrilsk etter presanger til noen som man ikke har fått ønskeliste av og ender opp med å kjøpe kosmetikk, eller et gavekort på et kjøpesenter, er det noen andre som verken har noen å spørre om en ønskeliste og ei heller penger til å kjøpe noe.

Mens vi ofte har vanskeligheter med og velge om man skal være hos mor eller svigers på julaften, er den noen andre som ikke har noe sted og være og må da vandre gatelangs.Sukk. Jeg ønsker akkurat nå at jeg er eier av en tryllestav.

Idag har jeg gått igjennom det gigantiske klesskapet mitt og funnet varme klær jeg ikke bruker lenger, noe har faktisk merkelappen på enda. Ullgensere, votter og hansker og et par boblejakker.

Dette skal jeg gi til bymisjonen, jeg håper noen får bruk for dette i denne ekstreme kulde-perioden. Oppfordrer alle til å gjøre det samme!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits