Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Levende

08.des.2010 @ 13:00 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Nei, jeg er ikke paranormal spøkelses-blogger som kommer og går.

Desember måned har alltid i mine 20 år, alltid vært utrolig stressende.. Baking, shopping, pynting, stressing og jobbing.

Det er mange som ikke vet det, men de nærmeste vet jeg har tusenogfemti baller i luften om dagen. Jeg har ikke noe imot det, jeg liker det, men det går fort utover det å få gjort de tingene man liker aller best. Som i mitt tilfelle er gourmetmat-laging, scrapbooking, nettshopping og interiør, vedsiden av bryllupsbloggen såklart..

Vel, i tillegg er det mange i kretsen som gjerne ikke får den oppmerksomheten de fortjener og butikker som ikke blir kvitt varene Ingrid vil ha.

Jeg trøster meg med at det snart er jul, bortsett fra matfortsingen som er mindre flatterende, er julen fantastisk - magisk rett og slett. Spesielt når den er hvit.

Førstkommende fredag blir vi 7 stykker rundt middagsbordet hos Ingrid, hele hønsegjengen stiller til juleverksted og bryllupsservicet skal bli innviet. Det står mellom thai tapas og førjulspinnekjøtt, det blir nok sistnevnte siden jeg befinner meg mer utenfor hjemmet enn inni om dagen. Pinnekjøttet gjør seg selv, og jeg kan dytte inn litt julestemning til de av venninegjengen som ikke har fått den enda. Jeg duker selvfølgelig opp med juleduker, levende lys og lykter i inngangspartiet opp til huset. Og nå som snøen daler ned for full (og mest sansynlig holder seg til fredag) er den med på å skape en magisk julestemning på en fredags kveld med de aller beste jentene jeg vet om.Velkommen skal dere være jenter, vi skal få det kjekt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits