Forsiden Om meg Bryllup Kontakt meg Interiør og oppussing Legg meg til som venn

Bryllup: Invitasjoner

22.11.2010 @ 23:58 i Bryllup 2 kommentarer

Når dere har fastsatt location for seremoni og evt feiring av denne er det bare å sette i gang med invitasjonene.

Invitasjonen bør sendes ut i god tid før bryllupet, og det spesielt om dere skal gifte dere i høysesongen som er mai, juni, juli og august. Husk på fellesferien, det kan være folk som kommer langveis fra som trenger god tid på å organisere og planlegge begivenheten, dette gjelder også folk som jobber skift, i oljen og lignende..

Invitasjonen bør være skriftelig, og i mine øyne personlige, men aller viktigst sånn som du vil ha dem.

Våre invitasjoner så sånn utVedlagt var det et kort hvor det sto info påDisse var pakket inn i rødt silkepapir, strødd med hvite/gjennomsiktige perler/stener.

Alt var oppi en gaveeske, som var knytt med en rød sløyfe av rødt silkebånd, navnelapp og en rød hjerte detalj.Jeg ble insiprert av fotballfrue sine invitasjoner.

Gjorde deretter min egen vri, med røde detaljer. Som dere ser legger jeg vekt på at ting skal ha et personlig preg over seg, dette er min stil. De ble sånn som jeg ville ha dem.

Siden dette ser ut som en ganske utradisjonell invitasjon i seg selv, kunne jeg ikke dy meg med å kjøre rundt til hver enkelt husstand med denne ?gaven?.  Det var en utrolig gøy greie å gjøre, og folk fikk helt hakeslapp da vi plutselig sto utenfor gatedøren dems helt uanmeldt.

Dette kunne vi gjøre da de aller fleste gjestene som var invitert, bor i Bergen hvor vi også bor og kommer fra.

Vi sendte 3 invitasjoner pr post, og det er ikke gale bare det.

Hver husstand/familie fikk hver sin invitasjon, hadde ?fetter Anton? flyttet ut fra mor fikk han en egen invitasjon osv.

Det ble ca 30 gaveesker, og det var 76 inviterte.

Å lage såpass utradisjonelle invitasjoner gir deg litt friere tøyler, vi skrev ned den viktigste info:

-         Dato

-         Klokkeslett for vielse

-         Location og klokkeslett for feiringen

-         En svarfrist

-         Kontaktinfo på brudeparet og toastmaster for dagen

-         Overnattingsmuligheter

Vi synes, og etter ønske fra andre at det var greit å få med hvor ønskelisten var satt.

Vi lagde også en webside, med mye praktisk info, den inneholdt blant annet gjesteliste, en ønskeliste utenom den i butikken, andre overnattingsmuligheter enn festhotellet og kjøreruter til vielse og feiring.

Det bør selvfølgelig komme klart frem hva gjestene er invitert til, om det er både mottakelse og middag, eller om det bare er kaffe og fest.

I vårt tilfelle var alle invitert til alt, så vi slapp vel helt sikkert unna med mye styr der.

Du bør allerede når du putler med invitasjonene, tenke på om du vil ha en rød tråd gjennom dagen når det kommer til trykksaker.

Vi hadde en tråd gjennom alt av trykksaker, dekorasjoner, brudebukett og blomster og lys, det aller meste med unntak av kirkeprogram og kakebord (det ble litt sånn halvveis, siden vi hadde en hel mengde med kaker).


Nå skal jeg ikke avsløre for mye, men dette er et eksempel. Dette er akkurat samme type eske som invitasjonen var pakket inn i. Hjertet er også identisk. Innholdet var et "skattekartrullet" papirlapp hvor det sto et sitat enten om livet, ekteskap, vennskap eller kjærlighet. Denne rullen holdt seg sammenrullet av en sløyfe, i rødt bånd selvfølgelig.

Det var også en rød hjertesjokolade oppi. Skal legge ut bilde en annen gang om det er av interesse.


Igjen gjenspeiles personligheten i oss som brudepar fram, med sitatene, sjokoladen og mitt øye for detaljer.

Jeg personlig elsker detaljer og legger merke til veldig mye andre ikke gjør. Det er derfor forståelig nok mange som tenker "hvorfor gidde når ingen legger merke til det anyways?". Du som skal arrangere legger merke til det, det er din/deres dag og det skal legges til rette for deres dag og ingen andres. Når man dekker til finere middagsbesøk hjemme i stuen tenker du aldri på hva den og den syns, og hva den og den kommer til å synes, du gjør det så rent og pent som du kan sånn at du føler deg tilfreds med å gjennomføre en middag.

Uansett så var det ufattelig mange av våre gjester som både kommenterte, roste og noen hadde til og med samtaler om detaljene på vår dag. Noe jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd.

Det er lov å være litt bridezillaSå til dere med en brud i magen: nå er tiden kommet for å være egoistisk og drømmende, det er deres feiring og den skal gjennomføres sånn som dere vil og legger opp til, dagen skal være perfekt for dere og ingen andre.

Jeg avslutter innleggene mine med et bilde fra vår dag.Gode minner!

 

2 kommentarer

Postet av: linda

så genialt med invitasjonseskene! Hvor fikk du tak i di?:-):-)
Dato: 07.06.2012 Tid: 11:37 URL:

Postet av: Ingrid Veim

linda: Hei, siden jeg bor i Bergen bestilte jeg de på nett; decorium.no, de har butikk i Oslo også.
Minner om at jeg nå har skiftet bloggplatform, blogger nå fra skagevegen.com. Er det noe mer du lurer på vil du få raskere svar av å kontakte meg der. Klem.

- I
Dato: 07.06.2012 Tid: 11:50 URL: http://ingridveim.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits